Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Próbaidő alatt hány napot...

Próbaidő alatt hány napot vesz igénybe a leszerelés?

Figyelt kérdés
Sajnos családi okok miatt ott kell hagynom..édesanyám súlyosan megbetegedett és nincs aki gondját viselje az itthoni problémáknák és főként neki . Nem találtam a szerződésbe olyan megállapodást, hogy bármit is vissza kellene fizetni. Tudnátok esetleg segíteni ? A kiképzés is jó volt, csak sajnos most nincs más kiút. Holnap jelentem a közvetlen előjárómnak.
2016. dec. 18. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerződésben ilyesmit nem rögzítenek. Azt a lapot nézd vissza, amit aláírtál az egyenruha, stb. átvételekor. Azon van-e valami kitétel az u.n. kihordási időre, rögzítették-e, hogy mennyi ideig vagy köteles megőrizni, stb. stb.
2016. dec. 18. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Ilyesmi papírom nincs . Tudnám, hiszen az utolsó dokumentumig meg van minden. Szóval.. de tudtommal semmi sem saját, csak az én nevemen van. Mindent vissza kell szolgáltatni. Ezrt is volt a ' rovancs' hogy megvan e mindenem.
2016. dec. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!