Mennyire nehéz a katonáknak az alkalmassági?
Mivel lusta vagyok tanulni, ezért arra gondoltam, hogyha nem vesznek fel egyetemre, akkor bevonulok katonának.
Olvasgatom a honvédség oldalán a leírásokat, de elég sok dolog van itt, aminek meg kell felelni...
Egyrészt nagyon parázok a pszichológiai vizsgálattól, másrészt az egészségügyi tesztek is elég rizikósnak tűnnek.
Mennyire nehéz átjutni a teszteken? Van esetleg valakinek tapasztalata?
16/F vagyok, tehát legalább 2018 nyaráig ráérek parázni az ilyen dolgok miatt, de szeretem előre tudni mire számíthatok..
Itt egy PDF fájl, minden le van írva benne.
Megjegyzés:
1: tényleg lusta vagy, a 2. google találat ez volt...
2: katonának lenni igenis fárasztó. Ennek nézz utána, nem fogok linket keresni.
3: ha felkészülsz, nem nehéz a fizikai. Ha nem, akkor igen. Ilyen egyszerű.
4: legtöbben könnyen veszik a futást, hogy "jajj csak 3 km, azt simán lefutom". Hát nem. Nagyon sokan buknak el a legegyszerűbbnek hitt feladatokon, pl ezen.
alapdolog. Ha ugyindulsz neki hogy azért jössz ide mert itt ugyse kell semmit csinálni akkor bezony szpni fogsz és leszerelsz.
Az irodában raktárban, mühelyben és bezony meg a gyakorlatokon is dolgozni kell de rendesen ám mer még a hadnagyúr' is felrúg a 'csába nem hogy a főtörzs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!