Egy mai speciális alakulat PL Navy Seals, mai repülővel eltudná intézni mondjuk 200 emberrel a második világháborús amerikai hadsereget?
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 22:12
1/11 anonim válasza:
Ezt most nem értem, milyen repülővel?
2/11 anonim válasza:
Kicsit tényleg kusza ez a kérdés. 200 különlegesen képzett katona el tudná intézni a komplett második világháborús amerikai haderőt? Vágod, hogy az több millió embert jelent? :D
3/11 anonim válasza:
Nem, hogy tudná? Több millió főröl van szó...
4/11 anonim válasza:
hat ha lenne egy kva nagy hidrogenbombajuk, es a teljes masodik vilaghaborus hadseger egy helyre gyulekezne, akkor el :)
5/11 anonim válasza:
Valami lehet benne. Mondjuk 100, vagy 200 modern vadászgéppel szerintem jó esélyel el tudnák intézni a negyvenes évek amerikai, vagy bármely más haderőt. Az akkori mustangok, messersmittek, zerok, vagy tigris, shermann tankok csak játékok lennének a mai légierőnek...
6/11 anonim válasza:
Mivel hogy a Navy Seal a haditengerészet különleges tengerészgyalogsága ezért kétlem hogy 200 repülővel tudnának mit kezdeni. Szerintem nem vadász pilótáknak képzik őket.
7/11 anonim válasza:
Most mi van? Most akkor 200 tengerészgyalogosról beszélünk vagy repülőkről?
Vagy azt a 200-at lehetne szállítani szállítórepülővel?
Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy 200 tengerész tudna-e nyerni mai tankokkal. Annak sincs semmi értelme, meg a tiédnek sem.
8/11 anonim válasza:
Kétszáz tengerészgyalogossal természetesen nem sokra vinné. De teszemazt egy vagy két modern anyahajó meg mondjuk 200 vadász, és vadászbombázó vegyesen szerintem legyőzhetetlen haderő lett volna hetven évvel ezelőtt.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
A speciális alakulatoknak alapból nem az a dolguk, hogy nyíltan nagy számú haderővel szemben vegyék fel a harcot. A repülőt meg nem is értem hogy jön ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!