Hogyan lehetnék kommandós?
szeretnék kommandos lenni
mi kell ehhez ?
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
vagy RTF... Felvi.hun nézz utánna. Amúgy igen erős követelmények vannak, mind agyban, mind fizikailag.
en is szeretnek az lenni,de az nem annyira egyszeru mint te elkepzeled,annal joval bonyolultabb,a sok film es jatek mit tesz az emberbol
clyde
1. Elvégzed a rendészeti SZAKKÖZÉPISKOLÁT (egyáltalán nem kell főiskola/egyetem).
2. Leszolgálsz 2 évet.
3. Megpályázod a pozíciót.
Egészségügyi, fizikális alkalmassági vizsga stb. Mindenképpen kell egy kűzdősportot űznöd.
4 Önéletrajz stb.
Inkább csak fizikai erő kell.
Előző vagyok, módosítok
"bűnügyi szakterületen teljesítenek szolgálatot,
lehetőleg 5 éves szakmai gyakorlattal,
legalább középfokú német nyelvtudással,
felsőfokú szakmai iskolai végzettséggel rendelkeznek,
lehetőség szerint 45 év alatti életkorúak és,
a nemzetközi együttműködésre való alkalmasságuk, kommunikációs és kapcsolatteremtő készségük megfelelő.
"
Én meg doktorátust akarok szerezni Közlekedésmérnöki szakon, hogy utána milliomos kiskirály legyek.
Valaki meg tudja mondani, ezt hogyan érhetem el?
Úgy érhetem el b@zdmeg, hogy fogom magamat, utánanézek a dolgoknak, aztán kihajtom a belemet is ha kell, a cél megvalósításáért. Ha nem vagy arra képes hogy 10 másodperc helyett 10 percet foglalkozz a témával, akkor inkább menj asztalosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!