8 Általánossal, érdemes e, elmenni szerződéses katonának? LétszámStopp van még? Mik a vélemények? Minden érdekelne. ( tudom hogy volt már, de nemtudtam meg mindent)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 02:16
1/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a hivatásos katonáknak legalább a középiskola a feltétel, de lehet, hogy tévedek. Gondold át, hogy birnád-e azt a kötöttséget, ami ezzel az élettel jár. Ez egy hivatás, nem csak munka. Ha komolyan gondolod, akkor jelentkezz, legfeljebb nem vesznek fel.
2/13 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy érettségi kell minimum.
3/13 anonim válasza:
Szerintem se elég a 8 általános
5/13 anonim válasza:
Nem kell érettségi.Csak 8 általánossal nem tudom milyen rendfokozatot kapsz majd.
6/13 anonim válasza:
Érettségi nem , de szakképesítés igen
7/13 anonim válasza:
Szakképesítés is akkor ha olyan beosztást kapsz.De szerintem az lenne a legjobb ha felhívnád a helyi toborzó irodát és rákérdeznél.:)Az lenne a legbiztosabb.
8/13 anonim válasza:
A kérdésed tele van helyesírási hibákkal, úgy gondolod a katonaságnál ez elég?
9/13 anonim válasza:
Szerződéses katonának elmehetsz 8általánossal.Most nézelődök én is(szakmunkás).Tisztes és tiszthelyettes rangot kaphat a szerződéses,pótlékokkal együtt meglesz a 90eft.Van felvétel is,csak át kell menni a pszihológián,és erőnléten(3200futás 17percen belül,fekvőtámasz,felülés életkorfüggő).Ez nekem is sokat segített,bár csűrik,csavarják a szót benne:
[link] andosagai_es_juttatasai
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!