Színtévesztéssel lehetek katona? Irjatok mert fontos! Kösszi
Tisztelt Utolsó Válaszoló!
Látom eléggé képben vagy a HM-es rendeletekkel. Az lenne a kérdésem hogy a lúdtalpra mit ír a HM rendelete. Hogy az kizáró ok-e.
Bocs az offért
20:16
171.c)A középsúlyos esetekben a szerződéses vagy ht. állományba vétel nem tanácsos, gondosan mérlegelendő.
( [link]
Szerintem nem lesz vele gond, ismerek egy pár lúdtalpas kollégát.
17:52
20/2002. (IV. 10.) HM rendelet szerint:
színtévesztés (K20)
Nem lehetsz (elvileg): lövész, harckocsizó, tüzér, felderítő, elektronikai hadviselési, mélységi és speciális felderítő, különleges műveleti, légvédelmi rakéta és tüzér, FRISZ (földi repülésirányító szolgálat). Hát kb. ennyi, azért írtam elvileget, mert láttam én már karón varjút.
Lehetsz: műszaki, vegyivédelmi, híradó, informatikus, információvédelmi, ügyviteli (ez eléggé csajos, úgyhogy ezt én nem ajánlom :))), gép- és harcjármű szerelő, logisztikus (ruházati-, élelmezési-, üzemanyag ellátó), fegyverzettechnikai, repülőműszaki ("szerelő")
Ezek a 2002-es rendeletben vannak, azt sajnos nem tudom, hogy azóta lett-e módosítva a rendelet valamelyik pontja.
Tisztel Utolsó!
Köszönöm nagyon sokat segítettél és teljes mértékben megválaszoltad a kérdésem.:)Köszi;)
Tisztelt Utolsó!
És akkor te mit csináltál?Most a Honvédségen belül dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!