2/10 anonim válasza:
Koránt sincs vége, csak a média valamiért hanyagolja a témát.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Most volt reggel a rádióban, hogy porosenko elnök, kétszeri sorozást rendelt el.
Az egyik júniusban a másikat ősszel fogják tartani, az elesett katonák pótlására.
Főleg a határvédelmi egységekhez soroznak be fiatalokat.
5/10 anonim válasza:
Csak akkor lesz vége, ha orosz testvéreinkkel közös jussunk megkapjuk és Kárpátalja magyar földje a mienk lesz, a ma Ukrajnának nevezett ország egyéb területei pedig visszatérnek Oroszországhoz.
Kárpátalján az így kialakuló orosz-magyar közös határon tudunk koccintani a két nép megbonthatatlan és örök barátságára, akkor lesz vége az ukrán konfliktusnak.
6/10 anonim válasza:
#5 akkor mondd meg nekem melyik nép tette tönkre Magyarországot 1849-ben és 1945 után egy fél évszázadra?
7/10 anonim válasza:
'ha orosz testvéreinkkel közös jussunk megkapjuk'
Neked lehet, hogy testvéred Szergej, de nekem biztos nem.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor most ugye Orosz hadtestek vannak ukrajnába is meg syriába is? bocsi nem vagyok képbe
2016. máj. 7. 15:21
9/10 anonim válasza:
6: Annyira magas labda... a zsidók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!