Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lesz 3. világháború az iszlám...

Lesz 3. világháború az iszlám állam miatt?

Figyelt kérdés

#3.világháború iszlámállam
2016. ápr. 26. 18:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Minden gazdasági világválságot háború követ. Lesz majd, de nem a terroristák miatt.
2016. ápr. 28. 20:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyet értsetek már meg akik ezt minden héten kétszer megkérdezik.

3. Vh-t csak atomfegyverekkel rendelkező, katonailag erős ORSZÁGOK tudnak vívni egymással. Tehát országok közötti háborúról beszélünk, ami globális méreteket ölt.

Namármost az ISIS katonailag gyenge. A vallási fanatikus meg a géppuskával felszerelt dzsihadmobil meg az öngyilkos merénylő nem tud atomfegyveres országokat egymás ellen uszítani.

A 3. VH alatt mint neve is mutatja, globális háborút értünk. Én viszont nem tudok arról, hogy az ISIS olyan nagyon jelen lenne például Argentínában, vagy sok más helyen.

2016. ápr. 28. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem lesz, mert akkor a 4.-et kőbaltákkal kell majd vívni.
2016. ápr. 29. 12:10
 14/19 anonim válasza:

Ó,miattuk nem.Nem lesz rá szükség.Nem így.

Talán uf.e. és uf.u. lesz az évszámok előtt.

Ha ....lesznek még évszámok.

És egy nyikk nélkül fog történni.

2016. máj. 3. 11:20
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, miért pontoztátok le a 3-ast. Ugyanis a 3. már igenis zajlik, mivel a hagyományosba mind belepusztulnánk, az felejtős, ezért ez az új formája a világháborúnak. A fiam olyan poszton dolgozik, és egyetért velem, nem, nem ő mondta nekem, hanem én kérdeztem meg, hogy szerinte is folyik-e. Ez a háborúk új formája jelenleg.
2016. máj. 3. 11:36
 16/19 anonim válasza:

Igen, én is ezért írtam, hogy nyikk nélkül.

Mi az "ez az új formája" szerinted.Ezt nem írtad oda.(Nálam az, hogy értelmetlen a " háború" szó már, a maga általunk elképzelt értelmében.)Az én " variációmban" az, hogy mikor " fedik fel magukat hivatalosan" teljesen - is irreleváns.

2016. máj. 4. 10:57
 17/19 A kérdező kommentje:

Ez a kormány jó windows 10-hez?

[link]

2016. máj. 4. 20:49
 18/19 jegecske ***** válasza:
Nagyon is elképzelhető
2016. máj. 8. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ez a kormány jó windows 10-hez?

[link]

Ez valami vicc? :DDDDDDD

2016. máj. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!