Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha katona vagyok a Magyar...

Ha katona vagyok a Magyar Honvédségnél, kötelező kimennem külföldi misszióra?

Figyelt kérdés

2016. márc. 28. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
Milyen érdekes,hogy a sok hülye a normális válaszadókat, hogy lepontozzák 0 százalékra! Csak mert normálisan válaszolt ezért??? Tényleg ennyire hülyék vagytok???? Ha te dolgozól, nem azt kell tenned amit a főnököd mond??? Ma nincs itthon sorkatonaság!!! Csak hivatásos amiért fizetést kapnak! Ha én nem akarok megcsinálni egy munkát mert az nekem megtetszik, tényleg mondhatom azt, hogy NEM, de a válasz egyszerű: ki vagy rúgva!!!! Erről ennyit, a sok lepontozónak, meg csak annyit, hogy hülyék vagytok!!!! Még jó,hogy nem lehet minuszra pontozni.
2016. márc. 29. 09:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést az elgepelésért de tableten írok, és a gombok kicsik a nagy tenyeremhez és az újjaimhoz képest. Az előző hozzászólásomban azt akartam írni, hogy nem tetszik egy munka! Mégegyszer bocs.
2016. márc. 29. 09:29
 13/16 San Bernardo ***** válasza:
100%

Két dolog itt picit ellentétes.

Egyrészt a katona azt teszi, amit parancsolnak.

Másrészt külföldi misszióra nálunk csakis önkéntes alapon lehet menni, kivéve a háborús és/vagy kiemelt terrorhelyzetet.

Ha katona vagy, a mai világban mindenre számíts. Másrészt mondjuk Afganisztáni békefenntartónak csak önkéntes alapon mehetsz.

2016. márc. 29. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Külföldi misszióra nem. Az önkéntes. Viszont ha katona vagy, és kitör a háború, akkor előbb fognak bárhová vinni, mint azokat a civileket, akiket utána kezdenek el besorozni. A misszió más, mint a háborús helyzet.
2016. márc. 30. 10:37
 15/16 anonim válasza:

Valamikor valóban úgy volt, hogy sorban álltak a katonák a misszióért, de csak akkor, ha "nyaralni" mentek, mondjuk Ciprusra. Ma simán kiküldik őket, úgy, hogy még a kötelező várakozási időt sem töltik le, és nem kérdezik meg, mit szeretnél!

Nem érdekli őket, hogy hány gyereked van, az sem, ha várandós a feleséged. Afganisztán, meg Kongó nem tartozik azok közé a helyek közé, ahová a katonák önként akarnak menni.

Parancs! Értettem! Ennyit tehet az, aki vállalta a játékszabályokat. Vagy leszerel.

2016. márc. 30. 21:21
 16/16 anonim válasza:
Ha váratlanul ki akarnának küldeni, mondhatod, hogy nem mész. Abban az esetben ne bánd, ha elküldenek. Az, hogy megtanultál egy nem akármilyen mesterséget, nem válhat károdra. Gondolkozz már most el azon, hogy mi mást szeretnél csinálni, s hogy milyen felkészüléssel érheted el új célodat. Az Életed a legdrágább, ne kockáztasd!
2016. ápr. 4. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!