A tériszony kizáró ok lehet a katonaságon?
Pl. ejtőernyőzni képtelen lennék, mert durván megszédülök nagy magasságokban.
Elit alakulatokhoz így már nem lehet bejutni?
Neem, dehogy. Elit alakulatoknal kulon ritka, hogy pl a teton vannak, vagy barmi hasonlo. A katonaknal meg szokoevente egyszer fordul elo, hogy helikopteren vagy repulon vannak (a magyaroknal, de csak mert se repulo, se helikopter).
De amugy te ezt igy egeszen komolyan gondoltad? :)
szabad dolgozni az akadályainkon, korlátainkon..
Goethének tériszonya volt. Elhatározta, hogy tudatosan legyőzi. És elindult minden nap fel egy toronyba, minden nap néhány fokkal magasabbra, és lenézett, megállapította, hogy nem esik le, lejött, és ez ment hetekig, hónapokig. Na jó, 'csak' író lett, de nem nagyon akarta, hogy tudattalan, sötét erők, tudattartamok akadályozzák a szabad, alkotó tudatát.
ejtőernyőzni képtelen lennék, mert durván megszédülök nagy magasságokban.
akkor nem mesz ejtoernyosokhoz es kesz.
nekem is van, bar egyre enyhebb, de 10 ev alatt nem kerultem olyan helyzetbe hogy ez bajt okozzon. bar igaz nem szandekozom elit lenni.
Gyakorlatilag lehetetlen, és nem csak az ejtőernyőzés miatt.
Hát nem feltétlenül.
Nekem olyan tériszonyom volt hogy a sámira felállva is szédültem. Valahogy a kötélen, vagy a helikopteren lebegve ez nem volt zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!