Behívott a munkaügyi központ egy katonai előadásra. Meg lehet oldani, hogy ne menjek el? (többi lent)
Ugye most minden 25 évnél fiatalabb, aktív munkakeresőt behívnak egy tájékoztatóra. Azt nem tudhatták, hogy én már megkaptam a katonaságtól az alkalmassági behívót, szóval én teljesen képben vagyok, hogy mit tudnak ajánlani, milyen lehetőségeim vannak, milyen juttatások, mit kell csinálni, hogy kell felkészülni, stb.
Csak a foglalkoztatási osztály telefonszáma van megadva, de attól félek, ha felhívom, és "elintézem", hogy fel legyek írva a megjelentek listájára, akkor nem lesz elintézve (mert ugye telefonon keresztül semmi sem garantált).
Nem az a bajom, hogy végig kell ülni egy X órás tájékoztatót, hanem az, hogy ez nekem oda-vissza teljes áru buszjegy. Evidens, hogy nem halok bele X forintba, de minden lehetőséget figyelembe veszek.
Úgy érzem a legjobb lehetőségem az, ha elmegyek, az előadás előtt lepajtizok valami fejessel, elmagyarázom neki, hogy mi a helyzet, aláírom a jelenléti ívet (persze, ha van olyan), és jövök haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!