Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonák között van olyan aki...

Katonák között van olyan aki nem szikár, sovány hanem kicsit testesebb, van rajta egy kis felesleg de alapjában erős? Felvételin nézik hogy milyen alkata van az embernek?

Figyelt kérdés
Mindjárt itt a vizsga, nézegettem képeket hát nem sok nagydarab katona van.
2010. márc. 30. 05:16
 1/6 anonim ***** válasza:
nem a testalkat a lényeg hanem, hogy az erőnléti felmérőt tudja teljesíteni. ahhoz viszont nem jó a súlyfelesleg.
2010. márc. 30. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen vizsga? felvételizni fogsz?Suli,vagy szerződéses? igaza van az előzőnek tényleg nem a alkat a lényeg.
2010. márc. 30. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Sőt a norma táblázat szerint a testsúly függvényében valamelyest több időt kapsz a fizikai felmérésen, de életkor és nem is számít, meg a magasság. Ha jól emlékszem.
2010. ápr. 2. 10:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz utolsó, hogy testsúly szerint is külön kategória van?
2010. ápr. 3. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:
6 éve még így volt. De azért készülj fel rendesen.
2010. ápr. 3. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tavaly voltam jún 15-én az EVI-be.De csak most vonulok 20-án.Idáig húzódott valami miatt.Tavaly a felmérő(futás,fekvőt.,felülés) szintjei csak és kizárólag a nemhez és az életkorhoz voltak alakítva.De ha bemész egy toborzóra,ott odaadják a felvételi követelményt,illetve válaszolnak minden kérdésedre.

Sok sikert!

2010. ápr. 4. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!