Vannak szervezetek akik valamiféle harcost képeznek az emberből?
Mint Farkas az Xmenből vagy Hitman.
Esetleg mint Batmannél, csak ahoz nincs elég anyagi hátterem.
Vagy ez mind mese és a katonaság különféle ágazatai hasonlítanak csak?
Szóval csinálnának belőlem valakit akinek munkája is lesz nyugdíjas koráig.
Nem tetszik ez az élet amit nap mint nap látok akár gazdagokon, akár szegényeken, és máshogy gondolkozom mint az átlag, a céljaim is mások.
Én nem tudok rola de ha van szolj nekem is mert én is ezt érzem kb 3-4 éves korom óta.
20/L
Ejha, nagyon beakartok ti engem állítani az iszlám államhoz. Sok jót okozhattak nektek.
Nem egy lázadó sorkatonára gondolok, sőt, nem is a tipikus katonajellegű munkákra.
Arra gondoltam, hogy olyan erős elmeszintre szeretnék jutni ami vagy ki tudja zárni vagy nagyon jól kezelni a fájdalmat. A csontjaimat és izmaimat pedig olyanra edzeni, hogy szétrúgjak egy baseball ütőt vagy kibírjam ahogy széttörnek egyet a hátamon.
Ugye ezeket csak pár mutatványos tudja, de ők igazolják, hogy az emberi test képes erre.
Ha pedig mindez sikerülne ki szeretném használni, méghozzá nem egy cirkuszban.
Meg nem is tudom alkalmas lennék e rá, vagy erre mindenki alkalmas lenne, csak sok és kemény munkába telik. Valamint kétlem, hogy ezt így önerőből meglehetne valósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!