Mit gondoltok, milyen lesz a Harmadik Világháború?
Olvastam pár jóslatot és elméletet már ezzel kapcsoaltban. De csak hobbiból. Szeretek baromságokon rágódni. :-D
Az elején nem lenne atom. Mikor egyik nagyhatalom a másikat sarokba szorította akkor fogják azt használni. De addigra már vegyi fegyverek és más dolgokat is használnak egymás ellen. Nekem az a véleményem,hogy Kínát porig atomozzák. A népessége szinte egésze a területe 10%-án él. Míg Oroszország és Amerika népessége eléggé szétszórtan helyezkedik el. Persze vannak nagyobb gócok ott is.
Olvastam,hogy egy atomháború esetén a föld népességének fele halna meg. 1,5 milliárd azonnal a robbanásokban és másik 2 az éhinség,sugárzás,a megmaradt forrásokért való harc. Mint a Walking Deadben. Egyik ember megöli a másiakt egy konzervért.
Aztán jön egy béke. Minden ember,akinek sikerül atommentes területen letelepednie boldogan élhet majd. Ottt kezdődik az új világrend. A béke és nyugalom. Ahol mindenkinek van helye és bárki bárhova mehet a világban korlátozás nélkül. Legalább is egy darabig gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!