Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek reális egy III....

Szerintetek reális egy III. világháború kitörése a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapok történései és az Orosz, párizsi terrorcselekmények valamint az ISIS megerősödése elég nagy aggodalomra adnak okot szerintem. Sok ember még mindig nem látja be a migráció veszélyeit (annak ellenére hogy a párizsi terroristák közül nem 1 a migránsokkal érkezett európába) és naívúl hisz abban az átkozott liberalizmusban. Vélemények?

2015. nov. 15. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Lehetne már valami. Mondjuk Putyin urat el tudnám képzelni Hitler jelmezben amint habzó szájjal irtja ezeket a mocskos migráns terroristákat. Atombombát is le kéne dobni a székhelyükre.
2015. nov. 15. 19:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezt azért egy kicsit erősnek tartom. :D
2015. nov. 15. 20:14
 13/15 Adamka1119 válasza:
Atombomba az keves lenne , talan egy ca'r bomba jobb valasztas lenne
2015. nov. 15. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:

A világháború az a háború ami 1 kontinensen kívülre terjed.

A háborúkat elkerüli próbáljuk.

nem csak hébe-hóba ledobni egy atombombát.

Nincs hatalma senkinek-e földön, hogy eldöntse, ki élet és ki nem. Ha ilyen válaszokat küldesz akkor bebizonyítottad, hogy te sem vagy jobb azoknál az embereknél akik felrobbantották magukat Francia országban.

Apropó...Francia... a migránsok nagy része tud franciául, nemzeti nyelv!! náluk! ezért már sokkal régebben, a menekült váltság előtt kialakultak Francia országban közösségek, területeket elfoglalva.

Inkább értelmet kéne találni abban hogy miért teszik?

azért mert azt hiszik, hogy akit megölnek az a túlvilágon őket fogja szolgálni- ez ellen nincs szűrő!

Egyértelmű hogy a "szűrő" a határon nem terroristákat szűri ki, hanem a háborús övezetekből érkező embereket,

jó esetben.

A Válaszom:

Keress rá, 2 napja 5db ilyen kérdést tettek fel, amire több-kevesebb értelmes válasz érkezett.

az én válaszom:

Igen reálisnak tartom, hogy kitörni készül egy háború. Az aggodalmam a szörnyű merényletek által megjelölt napok múlásával növekszik.

Nehéz finoman megfogalmazni hogy nem "csak úgy" félek valami létező dologtól ami megosztja a társadalmat.

reálisnak tartom hogy a kis megspórolt pénzemen eltegyek egy kis tartós kaját rosszabb időre hiszen az ennivalónál "értelmesebb" dolgot nem lehet venni.

A következő kérdésed: De mikor?

Erre a kérdésre csak a háború kitervelője tudja a választ, és én sem tudok jósolni, de ha tippelne kéne 2 év múlva +- 50%.

Sok szerencsét a baracklekvár betárazásához,

Üdv Nosioli

2015. nov. 16. 11:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem kellet volna definiálni a világháborút, csak cinikusan jegyeztem meg. Egyébként hasonló érdemmleges választ vártam volna az eddigiekben is. Köszö
2015. nov. 16. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!