Szerintetek csak a véletlen műve, hogy az alább linkelt videóban a katona, úgy beszél a Gepárd puskáról, mintha, egy hímtag volna?
2015. nov. 4. 08:59
11/15 anonim válasza:
Kérdező te vagy barom.Mi a bajod azzal hogy magyaráz a nő a gepard puskáról?.Soviniszta vagy vagy mi?
Normálisan,tudományos módon elmagyarázza neked,ebbe mi a véletlen meg mitől lenne hímtag?Ez a te agyad szüleménye... -.-
12/15 anonim válasza:
Várj,te most konkrétan arra utalsz,hogy úgy magyarázza a nő mintha valami erotikus akcióról beszélne? xD Mert akkor tényleg...Én azt hittem azzal van bajod hogy mivel nő és mint katona magyaráz valamit,így akar ő is férfi lenni és emiatt vagy "felháborodva".De így már értem,amilyen hangsúllyal beszélt,tényleg,mint ha elmesélt volna egy .... jelenetet. :D
13/15 anonim válasza:
Nem tudpd mit vergődtök, úgy beszél tényleg, mintha valami erotikus telefonos szolgáltatást hallgatnék:D
14/15 anonim válasza:
Ig.en,csak én maga a kérdést értettem félre. :-D
15/15 A kérdező kommentje:
12, 13, 14-es köszönöm végre valaki látja és nem olyan barom mint az elején a válaszolók
2015. nov. 5. 05:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!