Jeffrey Spender kérdése:
Miért csatlakozik sok fiatal gyerek az ISIS-féle szabadcsapatokhoz / terrorbandákhoz?
Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 19:34
2/16 anonim válasza:
Mert túl jól megy nekik, és unalmukban nem tudnak mit csinálni.
3/16 anonim válasza:
A szélsőségekre kapható fiatalok vonzódnak a szélsőséges csoportokhoz. Hogy ez most épp egy baloldali vagy jobboldali vagy valamilyen más terrorszervezet, az lényegtelen.
A szélsőségekre kapható fiatalok pedig rosszul szocializálódtak, ezért hajlamosak ilyen kilengésekre.
4/16 anonim válasza:
#3 szélsőségekre én is kapható vagyok de nem vagyok annyira hülye hogy ilyen allahista bűnbandákba álljak se nem baloldaliba csakis jobboldali azaz ami a nemzet érdekeit nézi
5/16 anonim válasza:
Mert a román kommunisták mit néztek mikor magyar falut árasztottak el?
Lehet egy baloldali rendszer is nemzeti érdekeket szem előtt tartó sőt egészen soviniszta.
6/16 anonim válasza:
"#3 szélsőségekre én is kapható vagyok de nem vagyok annyira hülye hogy ilyen allahista bűnbandákba álljak se nem baloldaliba csakis jobboldali azaz ami a nemzet érdekeit nézi"
Ők meg a vallásuk érdekeit nézik. Ne hidd magad különbnek.
7/16 anonim válasza:
Különb vagyok mert keresztény vagyok :)
8/16 anonim válasza:
Azért nem inden gyerek akar csatlakozni a terrorszervezethez.Vannak gyerekek,akiket elrabolnak és átmossák az agyukat,durva harcmodorra tanítják őket.Vannak olyan gyerekek,akiknek az apjuk nagy ember és ösztönzi őket,hogy álljanak be és harcoljanak az "igazságért".
9/16 anonim válasza:
Mert a káros és veszélyes ideológiák/vallások (Fasizmus, Kommunizmus, Iszlám) könnyen átmossák a butácska fiatalok agyát.
10/16 anonim válasza:
Sosem az ideológiával van baj, hanem a radikalizmussal. Jó célok érdekében is ugyanúgy gyilkolnak emberek (Pl. Petőfiék, hogy mondjak egy közelit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!