Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan tudnék vadászpilótának...

Hogyan tudnék vadászpilótának jelentkezni?

Figyelt kérdés

Itthon, netalántán külföldön.Miket kell teljesíteni? Hol kell kezdeni ? Kereskedelmi pilótának hol tudok jelentkezni és ahhoz mik kellenek?

Köszi előre is a válaszokat.

#pilótajogsi
2015. szept. 17. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Magyarországon: be kell sétálni az első toborzó irodába, és jelentkezni.

Alapfeltétel a diploma és a C középfokú angol nyelvvizsga, valamint a 160 és 184 cm közötti testmagasság (a katapulülés mérete miatt). Ha ez nincs, akkor gyors volt a játék. Utána jön az egészégügyi és fizikai rosta, amelyben átlagosan százhúsz jelöltből egy felel meg.

Külföldön sem egyszerűbb, mert Erasmus-program alapján nem gyártanak vadászpilótát.

Kereskedelmi pilótának már egyszerűbb, hangsebesség alattira meg lehet felelni, az csak jó sok pénzt nyel.

2015. szept. 17. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom h pl szemészetileg teljesen hibátlannak kell lennie az "alanynak" pl ha nekem van egy -0,5ös nem állandó szemüvegem az már kizáró ok lehet ?
2015. szept. 17. 14:08
 3/5 Dymo ***** válasza:

0.5-ös még határeset.

[link]

2015. szept. 17. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy mire magán úton eljutsz egy kereskedelmi pilóta jogosítványig (nagy sugárhajtású) az több mint 10 milló forint. Van lehetősèg támogatott képzésre is, de ott megint nagyon durva rosta van.
2015. szept. 17. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:

14:50,

Van az 15-20 millió is, mert saját zsebből kell egy csomót repülni a "szintek" között is.

2015. szept. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!