Ha most kitörne egy nagyobb háború, a nőket is besoroznák?
20-as!
"a bánat se akar háborúzni." Igaz, de ha az országunkat, a hazánkat, a lakhelyünket veszélyeztetné valami vagy valaki, akkor igenis meg kell védeni, éppen a családunk, a hazánk, a lóhelyünk fennmaradása érdekében!
24-es Anna Bergström!
Neked fogalmad nincs arról a fogalomról, hogy ki a "hímsoviniszta"! Én éppúgy tisztelem a nőket, mint a férfiakat, amennyiben elvégzik a saját feladatukat!
Nyugodtan lehet megkövezni, de előbb lépnék le, mint egy mások által, anyagi érdekből gerjesztett háborúban (mert minden háború arról szól), részt vegyek.
Engem SENKI ne kényszerítsen háborúba, képletesen se, mert úgyis valószínűleg úgy menne, mert nő vagyok, de harcoljon az, aki akar.
És még ok nélküli sem lenne egy háború, mert Európa az elmúlsz időszakban szépen kihasználta a világ gyengébbik részét.
Ha egy másik galaxisban élnék, csak annyit tudnék mondani, maguknak főzték a levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!