Szerintetek mi lesz a szíriai háború vége?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 22:44
11/17 anonim válasza:
Csak tudnám hogy az olyan emberek hogyan gondolkoznak akik belinkelik a wikit és azt hiszik hogy ők a legények csak aztán mikor jön a válasz akkor csak annyit mondanak hogy:Rodhaték libis babaababa illuminati bababab gyíkember babababa.
12/17 anonim válasza:
De mióta ott jártak a ruszkik azóta van balhé
13/17 anonim válasza:
Az hogy most jelenleg legnagyobb részt amerikaiak vannak ott az azért van mert csak ők ilyen hülyék hogy egy kis gyöker országra ennyi pénzt fordítanak.
14/17 anonim válasza:
Persze, merő jóindulatból fordítanak rá ennyi pénzt, mert minden vágyuk, hogy béke legyen ott, ugye? :)
Én vagyok a hülye, hogy ilyen kreténekkel leállok vitázni...
15/17 anonim válasza:
(Megjegy. Csak azért írtam hogy gyöker mert ha azt írtam volna hogy "csak a béke miatt mentek oda"akkor az csak féligazság lenne és igazából ezaz a jelző amit gykn mindenki elfogad.)
16/17 anonim válasza:
Nos mivel látom hogy nem egy konteós hülyegyerek vagy így hajlandó vagyok emberségesen megvitatni a kérdést.
17/17 anonim válasza:
(Mellesleg itt azt írja hogy:Eredmény szovjet vereség, az afganisztáni polgárháború folytatódása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!