Kesz, kiszabadultak a kupplungosok.
Izraelnek nagyon regota van atombombaja es akkor sem pukkantotta el oket amikor az arabok konkretan megtamadtak es a letezese kerult veszelybe...
'8-as!
Akkor sajnos nem tudod, hogy Izraelnek van atombombája csakúgy, mint az USa-nak, és fel is akarják használni! Nem véletlen tartogatják a spájzban, hanem el akarják durrantani! Az Usa-t és Izraelt ugyanaz a globális magánpénzhatalom működteti, tehát a két állam kéz a kézben jár!'
Te jó ég, már megint ezzel a mesével jössz elő?
Miért nem egy blogot nyitsz, ahol írkálhatnád a beteg elgondolásaid és nem itt éled ki magad?
12-es!
Talán ha jobban tájékozódnál, akkor nem hüledeznél a valóságtól!
'12-es!
Talán ha jobban tájékozódnál, akkor nem hüledeznél a valóságtól!'
Jaj, ismerem én már ezt a szöveget...
Ha onnan tájékozódnék, ahonnan te, már minden utcasarkon ellenségeket látnék.
14-es robgros!
Ismered Dr. Drábik Jánost? Nos, ha valóban tájékozott akarsz lenni a világ politikai és gazdasági eseményeről, akkor nézd meg a videóit!
'Ismered Dr. Drábik Jánost? Nos, ha valóban tájékozott akarsz lenni a világ politikai és gazdasági eseményeről, akkor nézd meg a videóit!'
Na, sejtettem előre, honnan fúj a szél. Minden konteós előszeretettel hozza fel Drábikot alapként.
17-es robgros!
Drábik tényleg alap annak, aki komolyan tájékozódni akar!
'Drábik tényleg alap annak, aki komolyan tájékozódni akar!'
Jah, az összeesküvés-elméletek gazdag tárházában.
Bocs, de én nem tudom komolyan venni Jancsi urat, sem a firkálmányait.
"Drábik tényleg alap annak, aki komolyan tájékozódni akar!"
Muhaha :) A masik meg Bogar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!