Mit szólnátok ha ilyen lenne a felszerelése a Honvédségnek? [kép]
2015. júl. 26. 23:10
11/20 anonim válasza:
Szerintem valami rakétavetős gépágyú sokkal jobb lenne.
13/20 anonim válasza:
Egy ilyen értelmes kérdésre ilyen válaszok dukálnak.
14/20 Zola18 válasza:
Szerintem mindenki felháborodna és kántálná hogy "Erre bezzeg van pénz..!"
15/20 anonim válasza:
"Azt nem értem hogy akit nem érdekel a honvédség, a katonaság, az mi a ráknak ír ide ha nem érdekli?"
Mert úgy szervezték az oldalt, hogy a hülye katonaság témát berakták a politikába, amihez semmi köze, és ha az ember politikai kérdéseket szeretne látni, akkor lépten-nyomon a háború- és fegyvermániás idiótákba botlik.
16/20 electroman75 válasza:
Mond kérdező mi volt a legkomolyabb éles lőfegyver ami a kezedben volt és használtad is?
17/20 A kérdező kommentje:
Vizipisztoly
2015. júl. 27. 10:27
18/20 anonim válasza:
Hát ha ebben járnának wc-re is, akkor nagyon büszke lennék rájuk, amúgy meg pont lefosnám.
19/20 A kérdező kommentje:
Ennyi!
2015. júl. 27. 22:23
20/20 anonim válasza:
Ez a "felszerelés" találatjelzős játék ruha. Kiképzési gyakorlaton használatos, a fegyverrel együtt.
Gondolom nagyon örülne a hadsereg, ha éles helyzetben ilyen ruhában kellene harcolni.
Mondjuk Kovács honvédot eltalálja egy 9mm-es, mire elkezd villogni és sípolni a ruhája. Természetesen minden 3. találat után Kovács honvéd szabad játékot ad.
Ja, már azóta halott szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!