Magyarország hadseregéről és fegyverzetéről tudunk számokat mondani?
Magyarország hadseregéről és fegyverzetéről tudunk számokat mondani?
Igen : 0.
A személyi állomány nagyjából 30000 fő. Igen tervben vannak újítások, a Jobbik kormány esetén lecseréljük külföldi fegyvereket, kizárólag magyar fegyverrel harcolhatnak majd a katonáink, már kész a Szkíta Gépfegyver valamint nyilazni is megtanulnak a katonáink, ápolva a hagyományokat.
A repülőgépek terén is lesznek változások, a Gippenek túl sokszor lezuhannak ezért tervbe van egy magyar gyártású Turul típusú vadászgép nagyjából 530 db, és olyan 643 db Csodaszarvas Tank, ehhez hozzávetődik még a nagyjából 10000 főt számláló sumér biciklis hadosztály akik szintén harcoló alakulatok.
"Megközelítőleg hány főt tudunk a mostani Magyar hadseregben?"
Passz! Ha szükséges a teljes mozgósítással szerintem maximum 1-1,5 millió főt lehet mozgósítani. A mostan i állomány 30 ezer alatt van.
"Terveznek újításokat?"
Folyamatos (lassú) a modernizáció.
"Kézi fegyverben például."
Vagy akármi másban.
Gripen, BTR80 stb.
"Mennyi lőszerünk van?"
Sok
"Tudjuk pótolni vagy csak föléljük?"
Folyamatosan cserélődik
"Hol állomásoznak a katonák?"
Határon belül a laktanyákban, vagy a kiképző bázisokon, gyakorlatokon.
Külszolgálat:
"Én úgy. Hallottam hogy a tatai laktanyába van minden hadrafogható."
Ja papíron minden. De erről nem csak az ottaniak tehetnek. Sőt nem is mostani a probléma gyökere.
"Én a katona"
Te! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!