Miért nem intézik el az ISIS-t?
Szerintem az amerikaiaknak meglenne rá a kapacitásuk, hogy a levegőből a földdel tegyék egyenlővé azt a szemét bagázst, úgy, mint anno a britek Drezdánál (sokkal kezdetlegesebb bombázókkal). A megfelelően alapos légicsapások után jöhetnének a taktikai egységek, hogy befejezzék a légierő munkáját.
Valamiért Obama nem akar igazán nyílt konfliktust.
Igen, nagyjából helyes amit mondtál, de van egy probléma. Egy év múlva választások lesznek Amerikában és bármi is legyen a helyzet, minden politikus választási ciklusokban gondolkodik, ez Obamával sincs másképp. Amíg nem mennek le a választások és nem választják újra, addig nem akar sereget küldeni a Közel-Keletre, mert minden egyes halott vagy sebesült amerikai az ő győzelmi esélyeit csökkentené.
Tehát most az ISIS-nek van még nagyjából egy éve, hogy jól kitombolja magát és megerősödjön, ahogy tud. De ezt követően valószínűleg a NATO megkezdi a normális beavatkozást.
heteken belül el tudnák intézni ha akarnák.
gépfegyverekkel vannak csúcstechnológiával szemben.
Úgy látszik nem akarják és ez elgondolkodtató
A földdel nem lehet egyenlővé tenni a területet mert ott a civil lakosság
Szerintem az csak duma hogy az usaban választások lesznek
egyenlőre nem akarják őket elintézni.
statisztikák szerint idáig 2000szer bombázták őket és ezzel kb. 1700 ISIS harcost öltek meg
Ennél azért jobb a US Navy
#4 De miért nem? Miért jó az Egyesült Államoknak, h az ISIS létezik, sőt nem is csak létezik, hanem potenciális veszélyt jelent?
Nem akarok konteo-kat gyártani, de akkor mi a f**om ez?
Akkor sto gyéláty? Várjuk meg, amíg tényleg eljutnak idáig? És a maguk primitív, funkcionális analfabéta agymosott szedett-vedett seregükkel, meg alvó-ügynökeivel sorozatos akciókat hajtsanak végre?
Azt sem értem (bár én alapvetően Izrael-párti vagyok külpolitikailag), h ők ott a szomszédban totál nem paráznak. Vagy csak nem mutatják? Vagy biztosak benne, h ha hat háborúból hatot megnyertek, ezt is meg fogják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!