Jason89 kérdése:
Mi a véleményetek arról hogy, Az iszlám állam szerbiát jelölte meg az elsöbalkáni célpontjaként? .
Figyelt kérdés
#zerbia #iszlám állam.
2015. júl. 16. 19:06
11/20 anonim válasza:
Én is kicsit fosok.De Vajdaságban élek, az Észak Szerbia.És gondolom a merényletek is Belgrádban lennének.De a szerbek amúgyis összetartó meg erős nép.Meg gondolom a maradék muszlimot is agyonverik ezután.Lehet hogy tudna a Iszlám Állam kárt tenni, de a megtorlás se marad majd abban az eseteben el.Főleg evvel a jóféle kormánnyal.Mind Seselj tanonc.Hiába mondja a Miniszterelnök is, hogy béke mindenkivel a Balkánon.Amikor 20 évvel ezelőtt ő is ugyanúgy védte a muzulmánok legyilkolászását.Szóval nem öregedtek ki szerintem ebben.És most még úgy is tehetnék meg, hogy evvel az országot védik.De remélem ez csak fenyegetés az ISIS részéről, és nem válik valóra.
12/20 anonim válasza:
Előtted valo vagyok Csirkebefőtt.Szerinted egy esetleges támadáskor,háborúnál kiket tolnának maguk előtt a szerbek?na én ettől fosok igazán hogy a te szavaiddal éljek.
13/20 anonim válasza:
Szerbiai vagy?Nem olyanok.Ők akarnak abban az esetben szerintem harcolni.Nagy a nacionalizmus még most is.Nagyon agresszívak lennének szerintem.
14/20 anonim válasza:
Bár.Lehet mi lennénk az első áldozatok.De remélem nem kerül sor erre.Amúgy mi a többi vajdaságinak a véleménye a kormányról?Nagyot ígértek.De majd meglássuk.Viszont attól függetlenül az elnök úrnak meg a miniszterelnök úrnak is azért érdekes a múltja.
15/20 anonim válasza:
Igen szerbiai vagyok,vajdasági.Nemtudom én félnék hogy vajdaságiak kapnák az első behivókat...simán el tudom képzelni,de ha nem is igy lenne mindenképp megszivnánk mert általában rajtunk csattan az ostor.
16/20 anonim válasza:
Szerinted melyik a normális párt itt?Na meg a VMSZ, ők aztán nagyon képviselnek minket.Ja és amugy Gyingyity milyen vezető volt?
17/20 A kérdező kommentje:
hallotam még olyant is hogy szerbia mellet horvátországot és balkán országokat is megtámatnák,és egy kalifátust akkarnak létrehozni,de egy országra nem lehet rá eröltedni egy adott ország valását nem ?,habár magyarországon szabad a vallás gyakorlás.nato ország megtámadása örültségre lenne,szerintem.menekültek között van gazdasági és politikai és háburus helyzet miat jön europápa menetéket kérni.de lehet köztük terrolista is nem?pl:tunéziai merénylet vagy francia és bostoni merénylet egy telefon hivás és már robbantanak,terrolistád hogy lehetne kiszurni?.arrol is beszélve hogy europa és szerbia hazaiak részére kedvezöbek de iszlám államnak nem.
2015. júl. 17. 18:18
18/20 anonim válasza:
Remélem Oroszország legalább tesz lépéseket az ázsiai bázisaiknak a megtámadása érsekében.
19/20 A kérdező kommentje:
Magyar-Szerb határszakaszt 1305 rendör ellenörzi
2015. júl. 18. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!