Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Általában milyen magasak a...

Általában milyen magasak a katonák?

Figyelt kérdés
Van felső mérethatár? És ha igen, mennyi? Mert nyilván terepen nem a legelőnyösebb túl magasnak lenni. Én eddig csak alacsony katonákkal találkoztam. Szóval mennyi az átlagméret? Esetleges katonák, ti mekkorák vagytok?
2015. júl. 15. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs átlag. A magasak meg általában mehetnek díszzászlóaljba. Oda tudom hogy minimum 180 cm magasság kell.
2015. júl. 15. 23:07
 2/3 electroman75 ***** válasza:
Hát egy díszelgő nem passzol a harckocsiba az már tuti. És ez fordítva is igaz. Van olyan beosztás ahova magas ember kell van ahová alacsony, én volt híradóként 183cm magas vagyok. Itt mindegy mekkora vagy hisz nem ez befolyásolja hogy tudsz forgalmazni.
2015. júl. 16. 01:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs "általában" méret, és felső határ sincs. Pláne nem olyan megfontolásból, hogy terepen mik a hátrányai. Bármilyen magas vagy, lehetsz katona.
2015. júl. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!