Ha a pápa és az EU-s vezetés muszlimok elleni keresztes hadjáratot ígérne, te felvennéd a keresztet?
Teljesen mindegy milyen kereszt: horogkereszt, nyilaskereszt, kelta kereszt, máltai kereszt, római kereszt, te felvennéd és harcba indulnál a muszlimok és zsidók ellen?
Ezzel a kérdéssel arra vagyok kíváncsi mekkora lenne a támogatottsága egy modern keresztes hadjáratnak.
Nem Úrnőm, én nem hiszek az ilyesféle elhivatottságokban. Azok eddig mindig óriási pusztítással jártak. És látnod kell: ilyesfajta gondolkodással tényleg csak a veszteségeid fölött uralkodhatsz, máson nem.
Még valami: tökéletesen érdektelen a támogatottság mértéke. Nincs az a támogatottság, amely e kérdésben (bárki számára) megnyugtató és hosszútávú eredményt hozna. Más szavakkal, a problémát tökéletesen félreérted, ennélfogva bármely megoldási javaslat csak hibás lehet a probléma szempontjából.
Nem.
De mondjuk támogatnék egy sima NATO-ENSZ beavatkozást.
ma 12:32
Te most buta vagy, vagy csak trollkodsz? Nem egyértelmű.
Magyarország keresztény kultúrájú ország, ha muszlim fajtársak között szeretnél élni, költözz Szudánba, vagy Indiába.
Nyugi, simán buta vagyok. :p
Egyébként az a közel 50%-nyi magyar, aki nem vallásos, az melyik fajhoz költözzön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!