40 ezer isis fanatikus hogy tud megfélemlíteni 100 millió embert?
"Egyébként meg aki csak a gyengébbet tudja bántani az ne csodálkozzon ha gépfegyvert nyomnak a pofájába."
Azt kellene felfognod, hogy ott a normálisan viselkedő emberek pofájába nyomják a gépfegyvert...
"100 ezrével menekülnek szíriából néhány ak-val rohangászó drogos miatt, pedig ha csak a menekültek fele összefogna kivernék a terroristákat pár nap alatt."
Őszintén szólva én még azt is megnézném, akkor hány AK-val rohangáló drogost végeznél ki, ha neked is a kezedbe nyomnék egy AKt. Pofázni könnyű, de összefosni a kisgatyád még könnyebb.
Kérdező, nyilván jobban értesz a témához, ha ekkora baromságot képes voltál leírni. :) Mégis hogy fogjanak össze ? menjenek a géppuska tűzbe a férfiak egy konyhakéssel ?
A nők gyerekek meg várják az ajtónál első betoppanó "terroristát" ?
Akik 100ezrével jönnek Európába azok nem menekültek, nem a veszély miatt jönnek, csupán látták hogy lehet, itt kapnak 5600ft/nap +szállás+ellátás+ruha, te is mennél ha olyan körülmények között élnél mint ők, a jobb megélhetés mindenkit csábít. Az más kérdés, hogy ebbe hamar belefullad egy ország. Amíg csak a menekültek jönnek nincs gond, de népvándorlás kezdődött és nem csak Szíriából. De a csapból is ez folyik ... Nem is értem a kérdésedet.
Te nyilván harcolni kezdtél volna a családoddal a válladon nem ?
Nem a menekültekkel van a baj, azokkal akik menekültnek adják ki magukat a jobb életreményében. Az Európába érkező bevándorlók 99% nincs veszélyben, csak is az Európa nyújtotta lehetőségek miatt jön ide, menekültnek adja ki magát, így megkapja a segélyt.
A gazdasági bevándorlók most hogy jönnek ide?
Nem harcolni próbálnék, hanem rávenni másokat hogy harcoljanak. Nem egy embernek kéne a géppuskatűzbe rohanni a csúzlijával, hanem az embereknek össze kellett volna fogniuk. Elbarikádozzák a városukat, szereznek fegyvereket, és mindjárt jobb a helyzet. Persze a helyükben én is elindultam volna Európa felé ahol vannak annyira hülyék hogy mindenkit eltartanak. Akkor lehet hogy közvetetten Az unió hibája? Ha tudják hogy nem jöhetnek ide, a szomszédos országokban nem törődnek velük, akkor nincs más választásuk a harcon kívül.
Magyar Honvéd
Szóval szerinted minden IS katona (terrorista) a burnusza alatt hordja a gépfegyverét? Netalán a nehézfegyverzetet is? A kurdok meg találomra lövöldözik le a terroristának gondolt alakokat?
Nekem úgy tűnik szelektíven olvasol.
Érdekes módon főleg amerikai nehéz és könnyű fegyverekkel harcolnak az IS-fegyveresek, amiket -állítólag- "az iraki katonáktól zsákmányolnak". Furcsamódon folyamatos az utánpótlás fegyverzetben, municióban, emberekben. El lehet gondolkozni azon is, hogy Szaud Arábia "furcsamódon" véletlenül se lép fel az IS ellen, csak Jemenben bombáz a meghírdetett tűzszünet ellenére is.
Lehetne sorolni a többi "furcsaságokat" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!