Halláskárosultként katona? (bővebben lenn)
Katona szeretnék lenni, így elkezdtem nézegetni a követelményeket, hisz érettségi utánra terveztem a jelentkezést, jó tudni mik is ezek valójában. Egyetlen kifogásolható dolgot találtam így első látásra (ami biztos az lesz) még pedig a bal fülemnek a hallótartománya. Körülbelül 1 éve voltam az iskolaorvosnál, aki azt mondta hogy olyan a bal fülem mint egy 80 éves papóé. Nem vettem sose észre hogy valami probléma lenne a fülemmel, leszámítva egy-két szélsőséges esetet. Néztem hallás-tesztet is, ott 9,000 Hz alatt nem sokkal jött ki az eredmény.
Szó mi szó, műszeren nagyon rossz a hallásom, a való életben pedig ez nem igaz.
Katonai célom a magyar különleges erők lenne.
Két kérdésem lenne:
1) Ha a vizsgák minden területén megfelelek, kivéve a hallásvizsgálaton nem, akkor van esélyem hogy felvesznek?
2) A műszerre hagyatkoznak, vagy figyelembe veszik azt is hogy én mit mondok? Értem itt a fentieket, hogy a való életben nem mutatkozott komolyabb probléma e-téren.
Az értelmes, nem kötekedős és lenéző válaszokat előre is köszönöm! (Remélem érthetően leírtam mire is szeretnék rájönni)
Akkor semmi esélyem nincs rá?
Viszont hallani olyat is, hogy sok ember felvesznek allergiával, illetve ugyan ilyen szintű hallás-zavarral is.
Kétes dolog.
Menj be a legözelebbi toborzóirodába és kérdezd meg. (Hadkiegészítő parancsnokságra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!