Hogy tudnak az USA-ban és más ny-európai országokban civilek repülőkre is beruházni, amikor azok hazai mértékkel milliárdokba kerülnek?
Vannak, akiknek ez a hobbijuk és erre költik a pénzüket.
Én is ismerek olyat,akinek elég költséges hobbija van, de ő maga nem a milliomosok közé tartozik.
Nekem olyan furcsa, hogy a kisrepülők, pl. a Cessna C152-es vagy társai annyiba kerülnek, mint egy jobb, luxuskocsi felé néző kocsi, olyan 25-30 millió forintba, ellenben egy P-51-es Mustang milliárdokba kerülne, attól függetlenül, hogy 2000-es gyártású.
Vagy csak az USA-ban és Ny-Európában vannak így elszaladva az árak, különben egy P-51-es vagy egy Fw 190-es is kerülne 40-50 millióba ?
Azért mert az a Kur-va Forint iszonyat gyenge-A dollárban szemben 0....
Más ott megkeresni 1 millio dollárt,mint itt 100 millio forintot...
4: Amerikában egy átlagos középosztálybeli diplomás jobb pozícióban simán megkeresi a 100k dollárt évente, de van aki még többet is. Ez az átlag... pont mint itthon a középrétegnél az évi 2-3 millió. Mennyibe kerül egy átlagos repülőgép? Azt mondod, hogy 30 millió forint? Az mennyi? 110k dollár? Egy-két év alatt összespórolja rá a pénzt.
Közben rákukkantottam, és a medián Amerikában 50k dollár körül van évente. Itthon ez az összeg 110-120k forint körül van. Szóval egy ottani átlagos gyári munkás, ha jól tud spórolni 4-5 év alatt megvan a 30 milliós gép ára.
"Legálisan lehet forintmilliárdokat vagy dollármilliókat összeszedni ?"
Miert ne lehetne? Ismerek tobb embert is aki legalisan, a sajat erejebol lett milliardos.
"A "k" minek a rövidítése ?"
Az ostobább parasztok decimális szorzatokat jelölnek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!