Lehetne a bevándorlókból szervezni egy Magyar Idegenlégiót, amely aztán harcolna pl. az elszakított területeink visszaszerzéséért?
Pár gondolat:
1. A menekültek, bevándorlók éppen a háború elől menekülnek egy jobb élet reményében.
2. A többség nem szándékozik itt letelepedni, hanem húz tovább Nyugatra.
3. Pusztán "hűségből" senki nem fog harcolni, megfizetni meg nem tudjuk őket.
4. Hülye vagy.
OkosTóni89
Ez kellett volna első válasznak! Többre nem is lett volna szükség!
#2.-#3.: bírom az ilyen álságos féltését az elszakított magyaroknak: keressük a kifogást, hogy hogyan NE tegyünk értük semmit.
Megnyugtatlak titeket, hogy előbb dezertálnának, minthogy a román, szerb, stb. állam kényszerére fegyvert kellene fogniuk az őket felszabadító magyar és esetlegesen idegenlégiós alakulatokra.
#12.: "1. A menekültek, bevándorlók éppen a háború elől menekülnek egy jobb élet reményében."
És itt minek a hatására válnak ők vagy a leszármazottaik olyanokká, akik visszamennek a Közel-keletre az Iszlám Államért és hasonló förtelmekért harcolni?
"2. A többség nem szándékozik itt letelepedni, hanem húz tovább Nyugatra."
Húzna, ha meg nem állítanák őket itt.
"3. Pusztán "hűségből" senki nem fog harcolni, megfizetni meg nem tudjuk őket."
Ezek szerint a bevándorlók hűsége kétséges, az őslakos magyarok nagy részére meg ugye nem számíthatunk, mert tejbetökök.
"4. Hülye vagy."
Mindenki magából indul ki.
"hazai tejbetökök csekélyke harcértékét"
Kiváncsi lennék hogy állnád meg a helyed a hazai tejbetökök mellett monitorharcos barátom. Gondolom az első Csobánka után sírva mennél haza.
Én meg az ilyen álszent majmokat nem szeretem mint amilyen te vagy. Megmondanád te mit tettél a hazádért? Mi olyat tettél azon kivül hogy ülsz a gép előtt amire büszke lehetsz?
Szerintem gondolkozz el, hogy te mernél e egyáltalán az utcára kimenni ha itt lenne a probléma... Mert szerintem marhára nem, csak az észt tudod osztani...
Az szép lenne, ha a magyar zászlóval vonuló mindenféle népséget halomra lőné a NATO agresszor viselkedése miatt. :D
És mennyire lennél nagy legény, ha az alig létező haderő szétverése után megjelennének az idegen katonák az utcátokban?
"Szeretnéd, mi?
Zavar a magyar zászló? Miért, te milyet lobogtatsz; rózsaszínt?"
Szerinted milyen zászlóval kéne vonulnia egy olyan "magyar idegenlégiónak", ami a magyar állam irányítása alatt áll? :D
Tudod én nem egy zászlóval a kezemben közlekedek sem az utcán, sem otthon a házban.
Epic win :D
#21.: És miért is lenne szép számodra, ha a NATO szétverné őket? Ja, és mi is NATO-tagok vagyunk, ha nem tudnád. Egyébként meg majd akkor nevezd a magyar beavatkozást agressziónak, ha az a Kárpát-medencén kívül történik, mert amíg azon belül vagyunk, az magyar belügy.
"Epic win"
Fantasztikus, hogy milyen szép magyarsággal ki tudod fejezni magad; biztosan valami trendi csávó vagy - nem kizárt mégsem, hogy a rózsaszínhez különösen vonzódsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!