Az érdekelne, hogy mennyi egy szerződéses katona havi fizetése 2015-be?
azért pontoznak le mert a szokásos fogyatékos vagy.
A kérdés az volt hogy mennyit keres egy katona és nem a véleményedet kérték ki arról hogy szerinted kell e honvédség vagy nem.
Mindenki nagyivbe letojja a véleményedet hogy szerinted mi kellene meg mi nem.
Szerintem meg a papok se csinálnak semmit, akkor szüntessük meg a katolikus egyházat is nem?
Vagy a közmunkások csak nagyon ritkán kell hogy dolgozzanak amikor épp munkát kapnak, akkor azt is megkellene szüntetni nem?
Az ilyen szüklátókörű emberektől már fáj a fejem.
Nem véletlen vagy te 33%-os...
Miről beszélsz?
sosem voltam a katonaság ellen főleg h magam is az vagyok....
Szövegértés egyes...
Mármint nem az a 73%-os vagyok....
Most látom hogy 2-en vagyunk...
"még szerencse, hogy a 73 %-os volt a katonaság ellen, nem a 33 %-os..."
aki lepontozta ezt a válaszomat, és talál benne hibát, amit leír ide, annak utalok 500 eurót a számlájára
"Az itteni katonák mit csinálnak? Felesleges az egész katonásdi. Közép-Európában vagyunk, valószínűtlen hogy bárkivel is harcolnánk. Nem érdekünk megtámadni senkit, minket meg magasról letojnak."
Ilyen alapon a hollandok, dánok, svájciak, belgák és szingapúriak minek tartanak fenn nagy légierőket meg komoly harckocsizó egységeket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!