Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az érdekelne, hogy mennyi egy...

Az érdekelne, hogy mennyi egy szerződéses katona havi fizetése 2015-be?

Figyelt kérdés
Mert azt hallottam a tévében hogy egyre jobban meg becsülik őket.2012,2013 adatokat találtam az interneten.De ott még vicc kategóriás fizetések vannak.

2015. ápr. 12. 10:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%
Egyébként nem tudom miért pontoztok le. Ga érettségid van, egyből őrmesterként kezdessz. Azok meg 165 ezer bruttót kapnak. Kb 110 nettó. Az is kevés, de nem kell érte semmit csinálni.
2015. ápr. 12. 12:28
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

azért pontoznak le mert a szokásos fogyatékos vagy.

A kérdés az volt hogy mennyit keres egy katona és nem a véleményedet kérték ki arról hogy szerinted kell e honvédség vagy nem.

Mindenki nagyivbe letojja a véleményedet hogy szerinted mi kellene meg mi nem.

Szerintem meg a papok se csinálnak semmit, akkor szüntessük meg a katolikus egyházat is nem?

Vagy a közmunkások csak nagyon ritkán kell hogy dolgozzanak amikor épp munkát kapnak, akkor azt is megkellene szüntetni nem?

Az ilyen szüklátókörű emberektől már fáj a fejem.

Nem véletlen vagy te 33%-os...

2015. ápr. 12. 13:27
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
még szerencse, hogy a 73 %-os volt a katonaság ellen, nem a 33 %-os...
2015. ápr. 12. 21:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Miről beszélsz?

sosem voltam a katonaság ellen főleg h magam is az vagyok....

Szövegértés egyes...

2015. ápr. 12. 21:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Mármint nem az a 73%-os vagyok....

Most látom hogy 2-en vagyunk...

2015. ápr. 12. 21:56
 16/21 anonim ***** válasza:
okés, nekem is feltűnt, hogy mindketten 73 %-on vagytok, gondoltam, hogy lesz belőle félreértés (azt tudtam, hogy nem vagytok ugyanaz, lejött a hozzászólásokból)
2015. ápr. 12. 23:03
 17/21 anonim ***** válasza:

"még szerencse, hogy a 73 %-os volt a katonaság ellen, nem a 33 %-os..."

aki lepontozta ezt a válaszomat, és talál benne hibát, amit leír ide, annak utalok 500 eurót a számlájára

2015. ápr. 13. 19:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez attól függ , hogy ha Magyarországon van egy laktanyán akkor nagyon keveset , de ha kimész Afganisztánba akkor ott nagyon sokat kapsz .
2015. ápr. 13. 20:21
 19/21 anonim ***** válasza:

"Az itteni katonák mit csinálnak? Felesleges az egész katonásdi. Közép-Európában vagyunk, valószínűtlen hogy bárkivel is harcolnánk. Nem érdekünk megtámadni senkit, minket meg magasról letojnak."

Ilyen alapon a hollandok, dánok, svájciak, belgák és szingapúriak minek tartanak fenn nagy légierőket meg komoly harckocsizó egységeket ?

2015. ápr. 14. 01:05
 20/21 anonim ***** válasza:
2015. aug. 28. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!