Lehetséges egy ilyen fegyver létrehozása?
Első: igen, valószínűleg félreértettem, de valami ilyesmit mondott.
Egyébként köszönöm a válaszokat
Vannak már hang és mikrohullámon alapuló fegyverek, ez biztos. Mivel nem értek hozzá, ezért nem tudom milyen frekvencián dolgoznak azok a hangfegyverek. Ilyen platformon
van, egy időben tervezték a kalózok elleni védelemben felhasználni.
Kedves kérdező!
A "hangfrekvenciális hadviselés "gondolata 1918-t-létezik.
A nevezett fegyvert 1939-vetették be, "mint propagandafegyvert"...hatékony, valóban...de nem a hangfrekvenciákra épűl...mind inkább annak felhesználására.
Noriéga tábornokot 15 napig "zaklatták rock'n roll-al...hatásos volt.
A KGB alacsony frekin (50-100 hz)adta a fogva tartottaknak az "alvás elvonási tünetekhez hasonló eseményeket".
A CIA 1948-alkalmazta a 20MHZ-25MHZ-es "sipítást", ami megfelelet a szintén említett, alvás elvonásnak, illetve az ezzel járó, melléktüneteknek, mint...fejfájás...őrölet...képzelgés...stb.
Ha többet akarsz tudni a témáról, azt csak privibe tedd!
Ajánlott irodalom: Csak műszakiaknak, vagy hadtörténelmi megszállottaknak":
Schleinberg 1941-1946 "az x-és y-gerat célzási technologiái"...meglepő, de Londont így bombázták a németek éjjel, és a ködös albionba...valamint a WA01!(FAO rakéták), így találtak célba...ha felkeltettem a kíváncsiságodat...írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!