Adolf Hitler orvosa zsidó volt?
Adolf Hitler orvosa Theo Morell kinézete alapján lehetett volna zsidó is.
II. József 1787 júliusában rendelte el, hogy a zsidóknak állandó és német vezetéknevet kell hordani.Lehetséges,hogy a családja kikeresztelkedett zsidók voltak.Szefárd zsidók is lehettek az ősei,innen az olajos bőr.
Ilyenkor hol maradt a náci fajelmélet???
Voltak még zsidós kinézetű nácik???
(nem vagyok antiszemita)
Van, amikor meghamisított történelmi ismeretekről beszélhetünk, van, amikor ELHALLGATOTTAKRÓL. Mindkettőt mesterien alkalmazzák különböző korokban a hatalmon lévők vagy a hatalomra törekvők. A történelem mint tudomány nem matematika.
Az előbbi 2 linkre ha rákattintunk, felmerülhet (??) bennünk a sejtés, hogy most ez utóbbiról van szó. Emészthetjük..:))
hát csak egyes számban beszélj, mert én az első két szó után tudtam, hogy ökörség...
jó, persze, utánanézés nélkül nem lehet véleményt formálni, de volt pár dolog, aminek párszor utánajártam (pl a pozsonyi csata, amit oly nagyon dicsőítenek, meg le van írva kb percre pontosan...jaja, persze, közben egykorú forrás van róla két mondat), akkor láttam, hogy ezeknek a 99 %-a baromság, időm nem vesztegetem arra az 1 % kivételre
Mire vonatkozik a válaszod?
Fogalmaznál-e egy kicsit világosabban?
Melyik, e kérdésben olvasható szöveg első két szavára gondolsz?
Nem értelek. A második link első mondatai ezek:
"Alois (Rothschild) Hitler (1837-1903).
Alois Hitler, father of Adolf, was the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber and Baron Rothschild."
Ez nem igaz?
Meet the Real Adolf Hitler!!
Hitler was a Rothschild!!
ez
Nem, nem hülyeség az egész.
Vannak tények, amelyekről az ember nem tud, de nem azért, mert azok nem tények, hanem egyszerűen amiatt, hogy addig nem hallott róluk. :)) Nem kell emiatt azonnal hülyeségnek tartani...
Olvasd:
In 1743 a goldsmith named Amschel Moses Bauer opened a coin shop in Frankfurt, Germany. He hung above his door a sign depicting a Roman eagle on a red shield. The shop became known as the Red Shield firm. The German word for 'red shield' is Rothschild.
Amschel Bauer had a son, Mayer Amschel Bauer. At a very early age Mayer showed that he possessed immense intellectual ability, and his father spent much of his time teaching him everything he could about the money lending business and in the basic dynamics of finance.
Meyer Amschel Bauer changed his name from Bauer to Rothschild (”Red Shield”) and added five golden arrows held in the eagle’s talons, signifying his five sons who operated the five banking houses of the international House of Rothschild: Frankfurt, London, Paris, Vienna, and Naples.
Vagyis: Moses Bauer aranyműves volt, műhelyét cégtáblával jelölte meg. Fia, az 1943-ban született Mayer Amschel Bauer, a cégtáblán lévő jelkép nevét választotta új családnevéül - későbben. Őt tekintik a Rotschild-család alapító tagjának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!