Ti el tudtok képzelni egy háborút amiben Mo. Részt vesz vagy egy Világháborút?
# 8
Már Ukrajna megalakulásakor több szakértő mondta, hogy az az ország nem marad meg a jelenlegi formájában sokáig, előbb-utóbb szakadni fog.
"olyan háború ami a szomszédos országunkban folyt 30 évvel ezelőtt"
1985-ben milyen háború folyt a szomszédságban? Valamit átaludhattam.
"Ti el tudtok képzelni egy háborút amiben Mo. Részt vesz vagy egy Világháborút?"
Már volt ilyen, rövidesen odaértek töriórán.
Kedvetlen mindent tudó zoligyerek!
1992-1996 Dél-Szláv háború? Jugoszlávia széthullása? aztán meg civilek lemészárlása? csak a kedvedért kiszámoltam okoskatörp hogy 19 éve volt és azért merült fel bennem a kérdés mert ez nem valami régen volt és én ma nem tudnám elképzelni hogy az embereknek lenne gyomruk ilyenhez
De most őszintén miért fikázzátok a magyar honvédséget ??
Egy esetleges orosz támadást egy európai ország nem élne túl ! És az USA nem segítene nekünk , meg a többi országnak , erre a legjobb példa Ukrajna ( felbuzdította őket és ott hagyta ...... )! Szlovákiának sincs erősebb hadereje mint Magyarországnak ......
# 17
Mi NATO tagok vagyunk, Ukrajna nem az...
Semmiféle szerződés nem kötelezi az USA-t, hogy fegyveresen segítsen Ukrajnának.
"Dani2016"
Hajjj fiam még mindig nagyon buta vagy.
Tökéletes példa erre a jó válasz %-od.
Csak tudnám miért nem adod fel.
Ukrajna Nato tag? NEM.
MO az? IGEN
Ergo, ukrajnába azért nem küld a NATO haderőt mert az oroszokkal szembeni erőfitoktatáson túl nincs rá felhatalmazása!
Ez egy ilyen játszma.
Mellesleg Ukrajnába szakadárok vannak nem a teljes orosz haderő.... Néhány ezer fő harcol az Orosz haderőből a szakadároknál... Ha az egész orosz hadsereg ott lenne, Ukrajna már rég Oroszország lenne...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!