Szerintetek az ufok megtámadják a földet majd?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 22:42
31/36 anonim válasza:
Nem támadják meg a Földet mert majd Orbán Viktor diplomatiukusan tárgyal velük. Hány éves vagy?
32/36 anonim válasza:
egyszer megkérdeztem az ingámat (ami bámulatos pontossággal adja meg válaszolak!!!) és azt mondta, nem, soha nem fognak minket bolygatni...
MI keressük fel ŐKET!!! :D
én bízom az ingámban, mert tényleg halál pontos válaszokat ad!! de aki még nem tapasztalta, nem is fogja elhinni :D
mindegy, a lényeg, hogy van ilyen variáció is :D
33/36 Valaki Renáta válasza:
Passz.. nem tudom mi a szöszt keresnek itt. Azt meg végképp nem tudom az emberek mit keresnek bennük.
De biztosan ennek is megvan az értelme.
35/36 anonim válasza:
34! Nem jött be 😂
Az UFO-k (angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”) nem támadják meg a Földet. Az UFO-kat vezető földönkívüli lények támadják meg esetleg.
36/36 anonim válasza:
Növelheti az idegen támadás esélyeit, ha üzeneteket küldenek a földönkívülieknek. És ez kva rég megtörtént már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!