Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Linkelnétek oldalakat ahol...

Linkelnétek oldalakat ahol brutális háborús képek vannak?

Figyelt kérdés
Elsősorban az Öbölháborúról és a 2. VH-ról kellenének nagyon morbid képek. Szakadt testek, hullák, koncentrációs táborok, gyerekkatonák, civil áldozatok, megkínzott emberek. Ha tudnátok oldalakat linkelni megköszönném. Egy iskolai prezentációhoz kell. Megelégeltem, hogy mindenki viccnek veszi a háborúkat és ez talán kicsit figyelemfelkeltőbb. Előre is köszi! 19/f
2015. jan. 19. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. jan. 19. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:

"mindenki viccnek veszi a háborúkat"

????

2015. jan. 19. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek 2014-15-ösek Ukrajnából.

2015. jan. 19. 18:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket! A viccnek veszi alatt úgy értem, hogy egyszerűen azt hiszik, hogy a háború móka. Még a helyi katonaság 2 tisztje is olyan előadást tartott ami úgy mutatja be a katonaságot és a háborút mint valami kalandot a százholdas pagonyban. Az igazi oldalát szeretném megmutatni ezzel az előadással.
2015. jan. 19. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs normális ember aki a háborút élvezné (műholdas rakétás játékosokat' és bársonyszékes parancsnoki fővezéreket kivéve) aki élvezné a mészárlást és a pusztítást!

De elég egy hülye és a szükség törvényt bont!

Kábítószerezett, 18-20 éves intézeti gyerekek befoghatóak!

2015. jan. 19. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezért növelik a nyomorban élők szaporulatát, hogy a kilátástalan, vagyontalan, tömegeket katonának lehessen "csábítani"
2015. jan. 19. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:

"Kábítószerezett, 18-20 éves intézeti gyerekek befoghatóak!"

Sajnos az a durva, hogy alapvetően teljesen átlagos, máskor munkába járó, otthon tv-t néző emberek is simán harcba mennek megfelelő indokkal, és könnyű szívvel ölik halomra egymást önjelölt katonaként.

2015. jan. 19. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:

"Még a helyi katonaság 2 tisztje is olyan előadást tartott ami úgy mutatja be a katonaságot és a háborút mint valami kalandot a százholdas pagonyban."

Aha. Megnézném én azt a katonát aki ilyet mond... Vagy kamuzol, vagy nem tisztek voltak azok...

Én igaz mégcsak Htj. vagyok, de nekünk már itt ezerrel nyomatják hogy mit ne, mi a rossz, és mi a kegyetlen, milyenek nelegyünk, és el kell kerülni a háborút.

Melyik városban vagy te hogy ilyet mutatnak.

Az egy másik dolog hogyha azt mondták hogy maga a honvédség kaland. Az-az. Amig nem mész ki ténylegesen háborúba, valóban jó.

Nekeverd a szezont a fazonnal.

2015. jan. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!