Linkelnétek oldalakat ahol brutális háborús képek vannak?
"mindenki viccnek veszi a háborúkat"
????
Ezek 2014-15-ösek Ukrajnából.
Nincs normális ember aki a háborút élvezné (műholdas rakétás játékosokat' és bársonyszékes parancsnoki fővezéreket kivéve) aki élvezné a mészárlást és a pusztítást!
De elég egy hülye és a szükség törvényt bont!
Kábítószerezett, 18-20 éves intézeti gyerekek befoghatóak!
"Kábítószerezett, 18-20 éves intézeti gyerekek befoghatóak!"
Sajnos az a durva, hogy alapvetően teljesen átlagos, máskor munkába járó, otthon tv-t néző emberek is simán harcba mennek megfelelő indokkal, és könnyű szívvel ölik halomra egymást önjelölt katonaként.
"Még a helyi katonaság 2 tisztje is olyan előadást tartott ami úgy mutatja be a katonaságot és a háborút mint valami kalandot a százholdas pagonyban."
Aha. Megnézném én azt a katonát aki ilyet mond... Vagy kamuzol, vagy nem tisztek voltak azok...
Én igaz mégcsak Htj. vagyok, de nekünk már itt ezerrel nyomatják hogy mit ne, mi a rossz, és mi a kegyetlen, milyenek nelegyünk, és el kell kerülni a háborút.
Melyik városban vagy te hogy ilyet mutatnak.
Az egy másik dolog hogyha azt mondták hogy maga a honvédség kaland. Az-az. Amig nem mész ki ténylegesen háborúba, valóban jó.
Nekeverd a szezont a fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!