Tényleg lesznek Magyarországnak robotjai?
Mit lesznek, már vannak!
Tudod, "málenkij robot"...
Csak most közmunka a neve.
@Dani2016
Nem mondod..... :-D
(Elárulom neked, én még érettségiztem oroszból. Ebből az következik, hogy amit írtam, az nem volt elírás.)
Az látszik, hogy oroszból érettségiztél, mert a történelem tudásod még képzavaros... De hát neked ezt tanították, ezzel semmi baj nem lenne, ha nem osztánád itt az észt merőkanállal...
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak, minden gépet, ami önállóan végez önálló munkát robotnak nevezhetünk, tehát elképzelhető...
@BlackSword
"a történelem tudásod még képzavaros... De hát neked ezt tanították,"
Kérlek, mesélj, mondd el, hogy vajon mit is tanítottak nekem (arról a korszakról, amelyet veled ellentétben ÁTÉLTEM)???
"ezzel semmi baj nem lenne, ha nem osztánád itt az észt merőkanállal..."
Ha jól olvasom, az észt most éppen te osztod.
Viszont azt felmértem, hogy az iróniához távolról sincs semmi közötök. :-D
(Nem baj, ilyen embereknek is kell létezniük.)
Csak hát nem kellene azt hinnetek, hogy akinek más a véleménye, az feltétlenül hülye. Lehet, hogy azzal, amit írtam, ki akartam sarkítani egy jelenséget, és megmutatni a groteszk oldalát. Sajnálom, ha ezt nem sikerült, de én úgy gondolom, hogy a hiba nem az én készülékemben van.
(Tudom, ebben sem egyezik a véleményünk.)
Azért majd valahogy túlélem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!