Szokott valaki katonákat látni az utcán? Ha igen, hol és mi róluk a véleményetek?
Igen, én szoktam. Azért mert azon a környéken, amerre feltűnnek, van egy "katonai szálló".
Véleményem, igazából, nincs róluk. Vannak és kész. :)
Itt van valamilyen katonai akármicsoda pár sarokra tőlünk. (1-2 percre)
Amióta itt vannak nem hepajoznak a cigányok. (minicsendőrség)
Sok katona van az utcán, akiről azt sem tudod, hogy az. Az ha laktanya van a közelben és látsz egyenruhás katonákat az más.
Én is katona vagyok, de csak állománygyűlésen és egyéb ilyen napokon vagyok katonai ruhában, többi napokon civilben.
És miért érdekel a katonákról mások véleménye? :)
neked mi?
Hol szolgálsz (lehet úgy kellene kérdeznem, hol szolgál?) hogy csak állománygyűlésen ill. bizonyos napokon viselsz "katonai ruhát"? Én minden nap egyenruhában vagyok.
Egyszerűen csak érdekelt volna az emberek, katonákról (nem külszolgálaton lévőkről) alkotott véleménye.
Igen. Általában két hetente reggel az 1-es villamoson utazik egy fiatal százados.
Véleményem róla? Nem ismerem, bár megnyerő a külseje. : D Nem sok vizet zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!