Valaki betudná venni az oroszokat? Ez alatt nem katonai szövetségekre gondoltam hanem országokra!
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 22:50
2/13 anonim válasza:
Nem. Az oroszokat még soha senki sem tudta legyőzni.
3/13 A kérdező kommentje:
Ugy értem mondjuk Usa vs Orosz nem pedig Nato vs orosz !
2014. dec. 31. 23:18
4/13 anonim válasza:
A "bevételhez" atom kataklizma, szárazföldi offenzíva és teljes katonai megszállás kell!
Ilyesmit senki sem akar és nem is képes megtenni!
5/13 anonim válasza:
Nem tudná, könyveld el. Senki sem képes legyőzni őket.
6/13 anonim válasza:
Vagy megvalósul a 700 milliós világnépesség...nem lenne munkanélküliség és hiány semmiből..mutánsokból sem..
8/13 A kérdező kommentje:
Kár , de már tényleg kezdtem őrülni (: !
2015. jan. 1. 02:02
9/13 anonim válasza:
Persze, az Antarktisz épp most foglalta el Moszkvát speciális pingvin kommandójával.
10/13 anonim válasza:
Oroszországra talán Kína jelenti a legnagyobb veszélyt ,itt nem is egy egyszerű megszállásra gondolok , hanem a
1,2 milliárd han kínai gazdasági nyomásásra.
Több ezer km - es közös határuk van , Oroszország Kína felé eső részén kicsi a népsűrűség , és egyre több kínai költözik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!