Igaz, hogy ismét bevezetik a sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
Ti örülnétek neki?2014. dec. 29. 15:22
1/19 anonim válasza:
Na mi van? Meguntad a lesz holnap 3. világháború? -kérdést? Jöhet a második lemez.
2/19 anonim válasza:
Nem vezetik be és nem is örülnék neki.
Már az ókori Rómában is professzionális hadsereg volt Mariusnak köszönhetően és sokkal jobban működött, mint az előtte lévő classisokon alapuló hadsereg.
3/19 A kérdező kommentje:
1 es válaszoló egy agyilag barom én ilyen kérdést nem irtam ki
2014. dec. 29. 15:33
4/19 A kérdező kommentje:
Ha beveztnék én repülő jegyet venék és go külföldre:D de tényleg
2014. dec. 29. 15:36
5/19 anonim válasza:
repülő jegyet venék és go külföldre
Még sok szerződéses katona is követné példádat.Csak szájhősök sokan.
6/19 anonim válasza:
Nem az 1. válaszoló a barom hanem aki 689. alkalommal teszi fel ezt az értelmetlen kérdést.
7/19 anonim válasza:
Go külföldre, persze :)
Ha ez ilyen könnyen működne, el lehetett volna kerülni az 1. és a 2. világháborút is....
8/19 anonim válasza:
Még annyi kérdező ha kevés válasz érkezik úgy fél nyolc magasságában megkérdezem én is újra.
9/19 anonim válasza:
Nem vezetik be és nem is örülnék neki.
10/19 anonim válasza:
Jó lenne az összes munkanélkülit közmunka keretében lehetne sorkatonának vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!