Mi számit háborús bűnnek?
"Iszonyatos aránytalanság van izraeli és palesztin áldozatok száma között. Amit Izrael csinál, az konkrét népirtás."
Nekem tökmindegy, szőke hajú vagyok, és kék szemű, megpróbálok pártatlan lenni, de nemigen tudok, egyértelműen Izraelnek van igaza, az, hogy gyárakban, gyakori kérdéseken, stb 8 általános iskolás magukat nagytudásúnak képzelő senkik folyamatosan a zsidókat szidják, nem jelent semmit, az izraeli hadsereg annyit tesz a civil veszteségek csökkentésére, mint egyik más hadsereg sem, a nagy eltérést a két oldal között ebben az okozza, hogy míg az izraeli oldalon általában KATONÁK halnak meg, az arabokén pedig a civilek, akik azokban a kórházakban, iskolákban vannak, ahonnan SZÁNDÉKOSAN indít rakétát a HAMASZ, hogy azután lehessen villogni a hozzátok hasonlóknak, hogy mennyi a civil áldozat...
nem értem, hogyha én, akihez leginkább a náci nézetek állnak közel, képes vagyok ezt megérteni, akkor nektek mi ebben a felfoghatatlan
Szerintem meg csak te nem tudod, ezért találsz ki ilyeneket.
Aki képes a szövegértelmezésre az megérti, miről beszélek.
Milyen néphozzáállás miatt?? hogy tudom, hogy kinek van igaza?? az nem hozzáállás, hanem vélemény, és igen, nem zavar egyáltalán, mi van az arabokkal, majd megvédik magukat, kit érdekel, hogy ölik meg egymást... komolyan mondom, mintha a magyaroknak bármikor közük lett volna hozzájuk...
te mi a jóéletet csinálnál, ha kórházból lőnék a házadat?? hagynád magad, nem... nem is értem, minek beszélek veled...
Igen valószinű azért csappan felére a magyar lakosság a mohácsi vész utáni 10 évben,
ja bocsánat akkor a törökök már békeidően irtották a legyőzött magyarokat, az pedig nem háborus bűn
a mohácsi vész utáni idők nem középkor már (legalábbis a legelfogadottabb meghatározás szerint), mindazonáltal igazad van, előző, utolsó előttinek pedig nem, a középkori háborúkban békén hagyták a civil lakosságot??? te miről beszélsz??
kimentek egy mezőre, és csata, persze, csak ameddig két/több haderő összetalálkozott, addig kiirtottak pár falut, felzabálták az élelmet, megerőszakolták a nőket, stb...
"a középkori háborúkban csatatereken küzdöttek"
ezt nyilván úgy gondolod, hogy nem lakott területen, nem egy faluban, városban, hanem mondjuk egy mezőn, egy-egy ütközetnél volt/van erre példa, de egy háború nem egy ütközetből áll
"nem cél egy nép kiirtása, a civilek halála járulékos"
pl a mostani bombázásoknál járulékos a civilek halála; népirtás pedig mindig volt, a tatárjáráskor is irtották a mongolok a magyarokat, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!