Ha elvégzem Magyarországon az NKE-n ha HHK-n a katonai logisztikát akkor kimehetek a Belga Haditengerészethez dolgozni?
Figyelt kérdés
Érettségi után elvégezném az NKE HHK-n a katonai logisztikai szakot és utána kiszeretnék menni egy külföldi haditengerészetbe dolgozni mint katona.Gondolkozom ,hogy hová.A legegyszerűbb Amerikába vagy Kanadába lenne de én Európában szeretnék maradni.Az Egyesült-Királyságba kell állampolgárság a többibe nem tudom.Szerintetek hová lenne érdemes menni Európán belül kivéve az oroszokhoz.Köszönök minden értelmes válaszolót!2014. nov. 4. 18:28
1/12 anonim válasza:
Igen, pl mosogatónak, vagy kertésznek.
Komolyabban:
A világ normálisabb részén a nemzeti hadseregek az adott nemzet tagjaiból szerveződnek. Az NKE HHK elvégzését követően a szaknak megfelelő beosztást a Magyar Honvédségben láthatsz el...hacsak nem vagy amerikai vagy kanadai "cserediák"
2/12 A kérdező kommentje:
Értem , és a NATO-ba elmehetek?
2014. nov. 4. 19:36
3/12 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy ha te elvégzed az egyetemet az 4 év. Neked ennek a dupláját itthon kötelezően le kell dolgoznod, azaz 8 évig abban az esetben fogsz külföldre menni, mint katona, ha kiküldenek misszióba. Ha 18 évesen kezded az egyetemet, akkor legkorábban 32 éves korodban szabadulsz M.O-ról :)
4/12 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott ha visszafizetem a pénzt akkor nem:))
2014. nov. 5. 16:15
5/12 A kérdező kommentje:
De sok "okos" van ezen az oldalon :)
2014. nov. 5. 16:16
6/12 A kérdező kommentje:
14 év?:D Te jól vagy?
2014. nov. 5. 16:21
7/12 anonim válasza:
Igazad van, elírtam. 30 éves korodban(így jön ki a 4vegyetem+8év szolgálat). Ha van fölösleged 10misid visszafizetni(igen, ennyit kell megközelítőleg), akkor fizesd. Nem gondoltam, hogy van aki elvégezné az ingyenes egyetemet azért, hogy azt követően milliókat visszafizessen.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem egyszerűbb fizetősre menni és akkor nem kell vissza fizetni egy misit se.
2014. nov. 5. 16:28
9/12 anonim válasza:
Sajnos nem egyszerűbb, mert nincs önköltséges képzés a 3 alapszakból(katvez., logisztika, üzemeltetés)
10/12 A kérdező kommentje:
a nemzetközi tanulmányokról mit gondolsz?Amugy bocs ,hogy az előbb durva voltam.
2014. nov. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!