Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Pontosan mennyi is? (részletek...

Pontosan mennyi is? (részletek lent)

Figyelt kérdés

El tudná nekem mondani, hogy egész pontosan miből hány darab van a Magyar honvédség tulajdonában?

Amit tudni vélek, az 151db T-72 harckocsi (90 üzemkész), 14db JAS 39 Grippen, 12db Mi-24, 8db Mi-8 és Mi-9, 7db Mi-17.

Szóval a repülők (felderítő, vadász, helikopterek, szállító, stb.) Harckocsik (Tankok, APC-k, egyéb járművek), és minden egyéb műszaki eszköz pontos száma és típusa érdekelne. Agymenések nem.

2010. jan. 22. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
úgy tudom,ezek az adatok szolgálati titoknak minősülnek, így majd akkor tudhatod meg,ha valamelyik rendvédelmi szervnek leszel a tagja,vagy olyan iskolába jársz
2010. febr. 7. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:

01-27 23:26 vagyok

előző válaszoló válaszára szerettem volna utalni...

Másrészt: Ne becsüld le a ruszki haditechnikát. Például AK-47

És ha már itt tartunik, dobálózzunk a számokkal... 30ezer fős az MH. De ez aktásokkal, irodistákkal együtt annyi.

Szóval ne becsüld túl.

"Elvileg szövetségesek vagyunk"... Hátőő... igazából csak a filézetthal nem szarja le, hogy mi van a papíron... (filézett hal XD) Attól még minden további nélkül megtámadhat bennünket... Ami még szép az egészben: Ha meg is támad, segítséget nem fogunk kapni. (EU válasza hasonló helyzetben: "Nem az ő gondjuk, ez a két ország vitája, oldják meg." Másrészről meg: meg vagyunk "áldva" olyan szomszédokkal, akik nem valószínű, hogy hagynák, hogy "szegény szlovákja" egyedül nézzen szembe a "rettenetes" magyarokkal... :D )

Bocsi, az elvont gondolkodásmódért, és ha hülyeséget írtam. (mondjuk a "politika" témakörön belül maradtam XD

Minden jót!

(többet igyekszem nem írni :))

2010. febr. 7. 23:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem becsülöm le, a T-72 is jó harckocsinak számít, ha megfelelő stratéga keze alatt dolgozik, és sok más dologban is igazad van.
2010. febr. 9. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Kicsit el vagy tájolva barátom, ha háború lenne nem az a

45000 vs. 90000 lenne a felállás, hanem akkor soroznak a népből, és akkor már mindegy, egyébként az a 90 üzemkész harckocsi csak papíron létezik ezt úgy közölném...

2010. febr. 12. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
t-72ből nem sok van mert kivitték őket missziókba,btr-ből vannak itthon inkább.
2010. ápr. 12. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!