Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha kitörne egy háború és...

Ha kitörne egy háború és besoroznának ti meghalnátok Magyarországért?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 10:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
79%

Én csakis Lázár Jánosért és Orbán Viktorért vagyok meghalni.

Hiszen nekik sok pénzük van, így sokat is érnek.

2014. aug. 23. 17:17
 32/42 anonim ***** válasza:
36%

"Nyilván te épp annyira vagy hülye, mint amilyennek kinézel. És gondolod, hogy nem szórnák ki a behívókat egy hadiállapotban? Lenne ott ember szarásig, még elzáró egységre is tellene belőlük."

Örülök, hogy az olyanok, mint te, széles vigyorral az arcukon, önként mennek a vágóhídra. A magadfajta utolsó bélférgek egyébként sem jók semmi másra, minthogy meghaljanak. Ha egyszer végre elfogytok, egy aranykor kezdődik a világ számára.

2014. aug. 23. 17:40
 33/42 anonim ***** válasza:
88%
Ha megtámadnának, akkor harcolnék, egyébként inkább ki is végezhetnének, de azért, hogy mások gazdagodjanak nem halok meg.
2014. aug. 24. 02:32
 34/42 anonim ***** válasza:
67%

ma 02:32

Pedig meg fogsz.

2014. aug. 24. 08:05
 35/42 anonim ***** válasza:

Vegyünk egy egyszerű, nagymértékben általánosító példát. AZ átlag 71%-os gyaksis válaszoló dolgozik mondjuk nettó 200-ért (illetve a pénzromlással arányosan hasonló reálértékű fizetésért) élete során egy multinak. A valós, elvégzett munkája mondjuk ér 350 nettót. 150-et máris elloptak tőle, ezzel a pénzzel más gazdagodott.

Most fejezzük is be a hasonlatot: dolgozol mondjuk a nagyátlag 68-éves leélt életkoráig 30-35 évet. ezzel felszorzod a tőled "elrabolt" pénzt, és máris kijön, hogy igencsak azért haltál meg (sőt, azért is éltél), hogy mások gazdagodjanak.

Szóval ezt sajna nem tudod megkerülni.

2014. aug. 24. 08:09
 36/42 anonim ***** válasza:

ma 02:32

Pedig meg fogsz.

Hát meg, de ne azért gyilkoljanak meg, hogy másnak, aki egyébként értem semmit sem tett, jobb legyen.

2014. aug. 24. 18:27
 37/42 anonim ***** válasza:
Persze, az országért és Orbánért mindent. Nem számít ha egy cigány megver, megkésel, megkúr én hozzáérek még engem b#sznak meg, holott nem is az ő országuk :D Ezért az országért mindent!
2014. aug. 24. 21:22
 38/42 anonim ***** válasza:
9%

"Mert rohadtul nem mindegy, hogy azért mész a csatába, mert fel akarod szabadítani a hazádat pl. a labanc elnyomás alól, vagy azért terelnek vágóhídra, mert a gazdasági körök által rángatott politikus (biztos távolságból) erre parancsot ad."

A parancs az parancs.

2014. aug. 26. 23:02
 39/42 anonim ***** válasza:
35%
Szóval vonuljak be egy olyan országért, ami 7 éve várólistán tartja a májrákos nagybátyámat, ami egy rohadt vassal se támogatta az egyetemi tanulmányaimat, ami kihúzta a házat a rokkantnyugdíjas szomszéd, meg a fogyatékos fia alól, ami többször is jogtalanul megbírságolt és kis híján börtönbe küldött, aminek az élén egy halom idealista dilettáns ül és még sorolhatnám. Ha az állam az utóbbi 22 évben nem azon törte volna magát, hogy keresztbe tegyen nekem ahol csak tud, akkor talán, de tényleg csak talán fontolóra venném azt, hogy egy Magyarországot érintő háború esetén kimenjek a frontra, mint ápoló, vagy segélyszállítmányok mellé, de embert azért nem ölök, mert pár öltönyös pasas szeretne pár száz millióval többet magának.
2014. aug. 27. 07:47
 40/42 anonim ***** válasza:

Az ország nem a politikusokból áll, hanem belőlünk, emberekből. Az hogy tűrjük a vezetést, az a mi hibánk is. (megelégszünk a langyosvíz élettel, nem tüntetünk, nem sztrájkolunk)

Az nem kifogás tehát, hogy ki vezeti az országot. Az őszintébb, természetesebb kifogás, hogy hát ki a fene akar hősi halott lenni; haljon meg más, majd mi éldegélünk tovább.

2014. aug. 27. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!