Mennyit keresnek az altiszt katonák?
Figyelt kérdés
Ugy tudom ez rendfokozatonként valtozik mennyi a külömbség egy õrmester törzs, vagy egy fõtörzsörmester fizetese közt?2014. aug. 17. 18:50
2/8 anonim válasza:
1#-t megerősitem.
120e nettó a kezdő, és 140e nettó körül van a főtörzs.
Persze ez specializációtól is függ, pl. az ejtőernyős pótlékkal + nyelvvizsga, C-s jogsi, stbstb elég jó kis pénzt lehet össze szedni altisztként is.
De tudniillik ez mindig is a szopatás 2. ranglétrája lesz a szerződésesek után..
3/8 anonim válasza:
"Persze ez specializációtól is függ, pl. az ejtőernyős pótlékkal + nyelvvizsga, C-s jogsi, stbstb elég jó kis pénzt lehet össze szedni altisztként is. "
160 nettót egész pontosan. Az se sok.
Altisztként leginkább csak misszióban lehet jól keresni, de oda meg hátszél kell, vagy olyan specializáció, amire épp szükség van kint.
4/8 A kérdező kommentje:
Engem kifejezetten a rendfokozatok közti alapfizuk érdekelnének potlek meg minden mas nelkul.
2014. aug. 17. 20:54
6/8 anonim válasza:
Főtörzs férjem 125 körül kap. Ebben neki van nyelvvizsgapénz is. 15 éve katona.
7/8 anonim válasza:
Emberek miről beszéltek?!Ismerősöm nem tudom milyen rendfokozatú,de az altisztin végzett,alig 25 éves és nyelvvizsgával együtt kb.260-270-et kap bruttóban,ami durván 200 körül van nettóban.Igaz a határon van..
8/8 anonim válasza:
egyrészt 2014 óta már elég jelentősen felemelték a fizut, másrészt a határon heti 80-al is többet lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!