Hitler ölt embert?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy a két kezével, pl lelőtte szúrta vagy akármi. Erről lehet tudni valamit biztosra?2014. aug. 3. 16:13
3/14 A kérdező kommentje:
Azért nekem ez kicsit durva, hogy az ember, akihez a világon az egyik legtöbb emberélet kioltása fűződik, nem ölt embert.
2014. aug. 3. 16:24
4/14 Gugu Gabor válasza:
Mivel egyszerű katonaként harcolt az első világháborúban, valószínűleg igen. (bocs most lusta vagyok utána nézni)
5/14 A kérdező kommentje:
Azért nekem ez kicsit durva, hogy az ember, akihez a világon az egyik legtöbb emberélet kioltása fűződik, nem ölt embert.
2014. aug. 3. 16:27
6/14 anonim válasza:
Hitler futár volt az első világháborúban.
Valószínűleg nem ölt embert közvetlenül.
7/14 anonim válasza:
Közvetlenül? Nem lehet tudni. Benne van a pakliban.
8/14 A kérdező kommentje:
Igen benne van, de olyanra gondoltam, amiről biztosan lehet tudni, hogy ő tette. De továbbra is érdekesnek tartom...
2014. aug. 3. 20:31
9/14 anonim válasza:
Sztálin sem ölt saját kezűleg embert.
10/14 mustafa33 válasza:
Még állatot sem. A vegetarianizmusát állítólag azzal indokolta, hogy azért ne pusztuljon el egy állat sem, hogy ő ehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!