Milyen bakancsot vegyek a kincstári haix helyett amit kaptam?
Figyelt kérdés
Majdnem pont ilyen. Bármilyen fekete bakancs jó helyette, jó lenne ha nem lenne benne membrán. Meg olyan kell mindenképp ami itthon számlával beszerezhető. Minél többen írnátok meg a lehetőségeket, annál jobb lenne. Köszi szépen előre is!
2014. júl. 15. 20:01
2/6 A kérdező kommentje:
Az melósbakancs. Nekem katonai kell, amiben könnyű mozogni, strapabíró, meg.... hát, katonai. Honvéd vagyok.
2014. júl. 15. 20:30
3/6 anonim válasza:
Hol akarod használni?
Mert a Haix általános feladatra tökéletes.
4/6 anonim válasza:
Nekem két bakancsom van. A régi 90 M hadi bakancs, meg a Haix. A Haix-ot terepen használom, a régebbit pedig bent a laktanyába. Hátránya, hogy télen nagyon kifázik benne az ember lába, ezért egy-két mérettel nagyobbat érdemes venni, hogy férjen bele zokni. Továbbá úgy 2-3 hétig amíg be nem törik nagyon sz@r benne menni, utána viszont király. Sajnos én nem tudok olyan helyet, ahol lehet számlával venni, én kéz alól vettem 5000-ért. Abszolút megéri, legalábbis szerintem.
6/6 anonim válasza:
Miért akarod lecserélni a Haix-ot?Én imádom :)
Mondjuk én utcán hordom,de nekem is az MH-s változat van.
Nagyon kényelmes,télen-nyáron hordható,és nem jön zavarba 1-2 kör pogó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!