Lassan bevonulok katonának. Mire számíthatok az alapkiképzésen? Miből áll az 5 nap? Tényleg súlyos vagy nem? Mert össze-vissza hallottam dolgoakat. Lehetőleg csak katonák írjanak.
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 03:27
2/20 A kérdező kommentje:
nem 5 nap 3 hónap csak hülyén fogalmaztam meg,sorry:) 5nap az egy hétre vonatkozik:D
2010. jan. 8. 04:59
3/20 anonim válasza:
Kicsit off megjegyzés, de ha valaki ma bevonul katonának, akkor feltételezem, hogy tudja azt is, hogy hová megy és miért megy oda. Meg azt is, hogy mire számíthat. Vagy nem?
4/20 A kérdező kommentje:
Sztem nem azt kérdeztem,hogy hová,és minek megyek...(kicsit vicces lenne,ugyan is ezeket tudom...)Hanem azt h mire számíthatok AZ ALAPKIKÉPZÉSEN.Azt meg hogy az elmélet,meg hogy pontosan a fizikai erőnléti miből áll azt nem tudom,és erről szólna a kérdés...gondolom hogy nem csak fekvőzök,meg futkorászok majd...Nyílván lesz olyan rész is amit 1 civil nem tud még....ezekre lettem volna kíváncsi
2010. jan. 8. 07:54
5/20 anonim válasza:
Az első 3 hónapban kemény szívatások lesznek,próbálják kiszűrni majd hogy ki a testileg és a lelkileg rátermett a katonaságra.Az első 3 hónap nem is igazán fog másról szólni,csak erről.Utána hogy mit kell majd csinálni,attól függ milyen szakirányban fogsz tovább "menni".Szentendrére a Kinizsibe mész vagy honvédnek vonulsz be?
6/20 A kérdező kommentje:
Honvédnek vonulok be,és köszi a válaszod.Úgy halottam,hogy az alapról már ha felvettek nem nagyon küldhetnek el,csak akkor ha nagyon gagyin teljesítenék.Mint elméleti mint fizikai értelemben.Ez mennyire igaz?de erre nem fog sor kerülni:D Tehát tudom hogy elméletből 3szor kapsz egy "osztályzatot" ha az0-1es akkor bukta de úgy hallottam ezzel nem szokott gond lenni...
2010. jan. 8. 08:31
7/20 anonim válasza:
Fizikailag nem lehet "gagyin" teljesíteni,mert ha megfeleltél a felvételin onnan már csak jobb lehetsz,ugyan is minden nap reggeli torna stb:, szóval azzal nem lesz gondod.
Az elmélet pedig csak tőled függ,ha megtanulsz mindent baj nem lehet. ;)
Sok sikert! :]
8/20 anonim válasza:
Előző vagyok! :D
Ja és igen,ha már 1x felvettek,és szereted és megcsinálsz minden feladatot és egyre jobb leszel,nem küldhetnek el,kivéve ha nem csinálsz valami oltári nagy marhaságot. :D
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! Hát próbálok mindent rendesen csinálni,majd hülyeséget meg nem szokásom:DD am az elmélet húzos? nem hinném hiszen eddig 8 általános is elég volt hozzá h vki szerződéses legyen...
2010. jan. 8. 14:38
10/20 anonim válasza:
Nem vészes nyugi. :)
Amúgy mit szeretnél majd csinálni? Így könnyebben tudok válaszolni ha tudom,milyen szakirányba mész tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!