Milyen haditechnikai dolgok ezek és mennyit érnek?
Az első egy bomba hüvely (talán), 120mm a kaliber, 73cm magas. Milyen típus és mennyit érhet?
A második egy bomba mag, ez is 120mm-es kaliber. Mit érhet?
A harmadik egy páncélököl asszem, ez valami orosz cucc ha jól sejtem. Mi lehet az ára?
Kepkezelo.com/images/rxbe323ep4x5zxp3ev6d. Jpg kepkezelo.com/images/u3t1shocdlbjju0umnx. Jpg kepkezelo.com/images/34v6cpzp7e9mtn0a2glt. Jpg kepkezelo.com/images/9ef763slviryn2xzrjrl. Jpg kepkezelo.com/images/ps7bvmt555w1a5o9now. Jpg
Probléma az oldal betöltése közben.......
Egyébként nagy valószinüséggel semmit nemérnek.
"Egyébként nagy valószinüséggel semmit nemérnek."
Mert te azt mondod? Nem is láttad a holmit, jóember!
Kérdező, a linkjeid tényleg nem működnek. Rakd fel jól, és akkor ránézünk neked.
A véleményemet mondtam el.
A leírásból következtettem. Nincs olyan gyüjtő aki szimpla bombaroncsokat venne.
A páncélököl pedig ha egyben van jelenteni kell a rendőrségen, különben eljárás is indulhat ellene ha elakarná adni.
az ilyen 50 cm feletti hüvelyek 5000-15.000 mennek a vaterán a fanatikus gyűjtők úgyv eszik mint a cukrot bár jó magam hatástalanított fegyvereket gyűjtök én sem értem mit esznek ezeken a hüvelyeken
képek tényleg jók lennének mert ha egy orosz páncélököl akkor az tényleg ütős lehet :)
Először is nem bombák,hanem tüzérségi gránát illetve a hüvelye.
Az utolsó egy RPG-7 gránátvetőhöz való PG-7 lőtéri (rakéta)gránát.
A tüzérségi lövedék "maradékának" átmérőjét meg kellene mérni. Az alakja (meg elől a két barázda alapján akár 152 mm-es gránát is lehetne, azonban ehhez mérni kell.
És akkor már csak az érdekelne mi mennyit ér körülbelül.
Hüvely, lövedékmaradék, RPG gránát. Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!